Chelseas Frank Lampard (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)
Chelseas Frank Lampard (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)

Sjekk lørdagens fotballrykter: – Frank Lampard har bestemt seg

Og Chelsea-keeper kan erstatte Victor Valdés i Barcelona. Få med deg ryktebørsen her!

Her er dagens tips fra ekspertene! sportogspill.no

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt.

Klubber har kunnet signere Bosman-spillere, men nå er overgangsvinduet endelig åpent og kjøpefesten kan starte.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:

Fredag ble det meldt at Wesley Sneijders lønnskrav trolig er for høye for Liverpool, men nå skal Brendan Rodgers være interessert i å sikre seg en av nederlenderens lagkamerater i Inter i stedet. Ifølge The Telegraph skal nemlig brasilianeren Philippe Coutinho interessere Anfield-klubben, og et bud på snaue 80 millioner være på vei til Milano.

Frank Lampard får som kjent ikke fornyet kontrakt med Chelsea, og ifølge Evening Standard skal LA Galaxy være svært nære å bli enige med midtbanespilleren om en kontrakt.

En annen som kan være på vei bort fra Stamford Bridge er keeperen Thibaut Chortois. Belgieren storspiller på utlån hos Atletico Madrid, og nå er ifølge The Sun Barcelona interesserte i å hente ham inn som erstatter for Victor Valdes.

Les også: Valdés forlater Barcelona i 2014

Tottenhams Sandro er ute for resten av sesongen etter å ha gjennomgått en kneoperasjon, men ifølge The Sun vil ikke André Villas-Boas hente en erstatter for brasilianeren. I stedet vil Jake Livermore, som en stund så ut til å være på vei ut portene på lån, bli værende på White Hart Lane.

Andre medier melder at Schalke 04s Lewis Holtby, som scoret da de blå vant 5-4 over Hannover 96 i fredagens kamp, kan være på vei til Nord-London allerede i januarvinduet. Den tyske landslagsspilleren skal uansett til de liljehvite som Bosman-spiller i sommer.

Tottenhams Sandro (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Tottenhams Sandro (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Danny Grahams framtid ser ut til å ligge et annet sted enn på Liberty Stadium i Swansea. Både Sunderland og Norwich er interesserte i angriperen, og ifølge The Sun har Michael Laudrup bekreftet at Swansea har mottatt bud på ham.

QPR skal være ute etter Rolando, som spiller sin klubbfotball for Porto og landslagsfotball for Portugal. Det melder i hvert fall Daily Mirror.

Harry Redknapp ønsker seg også WBA-duoen Peter Odemwingie og Jonas Olsson, men disse to skal ifølge Express and Star ha hatt samtaler med West Brom-sjef Steve Clarke og fått beskjed om å glemme at de kan forlate klubben.

Samme klubb var svært interesserte i Yann M'Vila, men nå har både Rubin Kazan og Tottenham meldt seg på i kampen om Rennes' midtbanespiller, ifølge The Times.

Øvrig:

Kaka kan være på vei tilbake til AC Milan. The Independent er blant mediene som melder at storklubben fra Milano kan komme til å låne tilbake sin tidligere midtbanejuvel.

Mario Balotellis agent Mino Raiola var som kjent i samtaler med AC Milan fredag, og selv om AC Milan News mente å vite at agenten forsøkte å overtale Milans visepresident Adriano Galliani til å kjøpe Brescias Bartosz Salamon og Pescaras Vladimir Weiss melder The Sun at det er Balotelli selv kan være på vei til Milano.

Hvem håper du din klubb kjøper i januar? Ta debatten i kommentarfeltet under!