VIL LAGE FILM OM ARMSTRONG: J. J. Abrams vil lage film om livet til den falne sykkelkongen Lance Armstrong.
VIL LAGE FILM OM ARMSTRONG: J. J. Abrams vil lage film om livet til den falne sykkelkongen Lance Armstrong.

«Lost»-produsent skal lage Armstrong-film

J J. Abrams vil lage spillefilm om livet til skandaleomsuste Lance Armstrong.

Natt til lørdag ble den siste delen av Lance Armstrongs (41) intervju med talkshow-dronningen Oprah Winfrey kringkastet, og nå har det endelig kommet fra hovedpersonen selv at han dopet seg til sju Tour de France-titler fra 1999 til 2005.

BAKGRUNN: Armstrong innrømmet dopingbruk: – Ja, jeg tok EPO

Armstrong innrømmet at han benyttet seg av EPO, kortison, veksthormoner og testosteron da han syklet seg inn i en hel sykkeverdens hjerte, men deretter har fallet vært høy. Fra den nedslående rapporten fra Det amerikanske antidopingbyrået (USADA) i fjor høst, til å bli fratatt sju Tour de France-titler og nylig en OL-bronse, har Armstrongs liv i høyeste grad engasjert.

Nå har produsenten bak den suksessfulle TV-serien «Lost» sett potensial i texanerens oppturer og nedturer, og har planer om å lage film om den falne sykkelkongen. Det skriver nettstedet Vulture.com.

J. J. Abrams, som er er deleier i produksjonsselskapet Bad Robot sammen med Paramount, har kjøpt filmrettighetene til boken «Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong». Filmen vil trolig basere seg på den nevnte boken til sportsskribent Juliet Macur, som ennå ikke har blitt utgitt. Det er ukjent hvorvidt filmen vil fokusere på hele livet til Armstrong, eller bare de siste tids hendelser.

Les også: Djokovic om Armstrong: – Han bør lide for løgnene
Les også: Arvesen: – Nekter å tro at Armstrong var ren i «comebacket»

Ifølge NME.com har det lenge vært spekulert i at Sony Pictures hadde planer om å lage en film om Armstrong med Jake Gyllenhaal i rollen som texaneren, men produksjonsselskapet skal angivelig ha droppet planene etter at dopingsaken rundt Armstrong eskalerte.

Er det riktig å lage en film om livet til Lance Armstrong? Si din mening i kommentarfeltet nederst på siden!