Davy W
Davy W

Nå er Davy W blant favorittene

Davy W klar for start nummer to.

Davy W starter i løp nr 1 på Jarlsberg. Start kl 18.30. Spill Vinner på den - eller en av de andre hestene i løpet - her!

Så er det klart for karrierens andre start for DAVY W. Debuten i romjula var ingenting å skamme seg over. TV 2 Sportens nye stolthet galopperte i første sving, tapte minst 20 meter og havnet blant de siste. Styrte på i tredjespor snaue runden fra mål, ble noe hindret på siste bortre, og måtte ut ytterligere et spor mot siste sving. Tross den drøye turen fullførte han solid til fjerde, uten å få kjørt for fullt mellom hester.

Davy W skal absolutt regnes blant favorittene i kveldens første løp på Jarlsberg; tre av konkurrentene var slått ned i støvlene av helten sist. Skumle utfordrere: FILL DE BAUNE innledet sirups-tregt i sine tre starter i Danmark i fjor sommer, men viste kapasitet og blir meget farlig om han mestrer aksjonen bedre nå! FENRIK ARVELLS kunne kjempet om seieren uten galoppene i sin siste start, mistet en tid på 19-tallet – aktuell om han kommer greit ut fra sitt trange spor. EXCELLENT NEWS holdt fint fra dødens i sitt eneste løp 5/10. SIERRA MADRE viste bitvis stor fart mellom galoppene i fjor sommer, og kan sjokkere.

Med tre svært startraske hester i omvendt volte spørs det om Davy W kan kjøre om teten innledningsvis, selv om han nå har fremspor. Ingen spesiell grunn til bekymring siden han gikk så godt til mål sist. I lavgrunnlagsløp med så ferske hester kan det alltids dukke opp noen som er kraftig forbedret, men her er det berettiget grunn til optimisme for engasjerte eiere og trener/kusk Glenn Kramer Stenberg.

Klikk her for å spille på Davy W eller en av konkurrentene