HYLLER FERGUSON: Cristiano Ronaldo. (Foto: ANDREW YATES/AFP)
HYLLER FERGUSON: Cristiano Ronaldo. (Foto: ANDREW YATES/AFP)

Sjekk fredagens fotballrykter: – Ferguson vil hente Ronaldo tilbake til Old Trafford i sommer

Og Chelsea vurderer David Moyes som erstatter for Rafael Benitez. Få med deg ryktebørsen her!

Her er dagens tips fra ekspertene! sportogspill.no

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt.

Klubber har kunnet signere Bosman-spillere, men nå er overgangsvinduet endelig åpent og kjøpefesten kan starte.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Tips oss om fotballrykter her!

– Han er en fantastisk spiller, men har to og et halvt år igjen av sin kontrakt med Real Madrid

Premier League:

Manchester Uniteds administrerende direktør David Gill er ordknapp om spekulasjonene som hevder at Cristiano Ronaldo kan være på vei tilbake til Old Trafford til sommeren. Ifølge flere ulike spanske og engelske medier skal Sir Alex Ferguson være interessert i å kjøpe Ronaldo tilbake til sommeren. Også franske Paris Saint-Germain vurderer et bud på Ronaldo. – Han er en fantastisk spiller, men har to og et halvt år igjen av sin kontrakt med Real Madrid, sier Gill om spekulasjonene til Sky Sports News.

Cristiano Ronaldo og Sir Alex Ferguson
 (Foto: GLYN KIRK/AFP)
Cristiano Ronaldo og Sir Alex Ferguson (Foto: GLYN KIRK/AFP)

Manager Brendan Rodgers avviser på det sterkeste at Liverpool har ambisjoner om å sikre seg Wesley Sneijder fra Inter Milan. Klubben er ikke interessert i å innfri nederlenderens lønnskrav, hevder Metro.co.uk.

Arsene Wenger snakket varmt om angriperen Edinson Cavani på en pressekonferanse, og slike ting skaper selvsagt spekulasjoner. Nå hevder Londons Evening Standard at Arsenal vurderer et bud på den 25 år gamle Napoli-stjernen i januar.

HET POTET: Wesley Sneijder har falt i unåde
 i Inter. Nederlenderen har vært linket til flere klubber de siste årene,
 men Kasper Wikestad tar en råsjanse på at midtbanespilleren ender opp
 hos Liverpool. (Foto: Sandro Perozzi, © SP
 AP JF**LON**)
HET POTET: Wesley Sneijder har falt i unåde i Inter. Nederlenderen har vært linket til flere klubber de siste årene, men Kasper Wikestad tar en råsjanse på at midtbanespilleren ender opp hos Liverpool. (Foto: Sandro Perozzi, © SP AP JF**LON**)

Samtidig har Wenger bekreftet at Arsenal vil forsøke å kjøpe Crystal Palaces vingstjerne Wilfried Zaha, som lenge er blitt koblet til Manchester United.

HVA SKJER? Wilfried Zaha vet fortsatt
 ikke hvor han skal spille til høsten. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
HVA SKJER? Wilfried Zaha vet fortsatt ikke hvor han skal spille til høsten. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

QPR forsøker å kvitte seg med Jose Bosingwa (30), men foreløpig har det ikke dukket inn noen bud på forsvarsspilleren på Loftus Road.

Borussia Dortmunds manager Jurgen Klopp har gitt klar beskjed om at han ikke har planer om å overta Chelsea neste sesong. Dermed har Chelsea vendt blikket mot Evertons David Moyes og Swanseas manager Michael Laudrup med tanke på neste sesong, skriver Daily Telegraph.

David Moyes mot Chelsea (Foto: John
 Walton/Pa Photos)
David Moyes mot Chelsea (Foto: John Walton/Pa Photos)

– Han kan bli kaptein for laget, og det er ikke i hans planer å forlate klubben.

Til tross for interesse fra flere av Europas storklubber, blant annet Real Madrid, skal Chelsea nå være nærmest en signering av Malagas stortalent Isco. Klubben avslo nylig et bud på 125 mill. kroner fra Real Madrid, men Malaga vil selge sitt stjerneskudd på grunn av den økonomiske krisen i klubben. Chelsea håper at klubbens spanjoler vil gjøre det lettere for Isco å tilpasse seg. London-klubben har fra før blant annet spanjolene Fernando Torres, Juan Mata, Cesar Azpilicueta og Oriol Romeu i sine rekker.

Både Chelsea og Manchester City har vist interesse for Napoli-stjernen Marek Hamsik. Men ifølge 25-åringens agent vil ikke midtbanespilleren forlate klubben. – Han kan bli kaptein for laget, og det er ikke i hans planer å forlate klubben. For øyeblikket ser vi på et kontraktstilbud fra Napoli og han kan bli værende i klubben for resten av sin karriere, sier spillerens agent, Juraj Venglos, til den italienske radiokanalen CRC.

Marek Hamsik
 og hans lagkamerater i Napoli møter i kveld et Cesena som prioriterer
 helgen bunnkamp i serien (Foto: TIZIANA FABI/Afp)
Marek Hamsik og hans lagkamerater i Napoli møter i kveld et Cesena som prioriterer helgen bunnkamp i serien (Foto: TIZIANA FABI/Afp)

Ryan Giggs har spilt over 900 kamper for Manchester United og mange tror at 39-åringen vil legge fotballskoene på hyllen etter årets sesong. Men manager Sir Alex Ferguson tror Giggs forlenger sin kontrakt på Old Trafford. – Han kommer til å spille i ett år til. Han viser ingen tegn til trøtthet eller svakhet når han spiller. Han holder fremdeles høy kvalitet, er sulten på mer suksess og er ganske enkelt en utrolig person, sier Ferguson til MUTV.

Ryan Giggs er valgt som kaptein for Storbritannias OL-lag. (Foto:
 Chris Radburn/Ap)
Ryan Giggs er valgt som kaptein for Storbritannias OL-lag. (Foto: Chris Radburn/Ap)

Øvrig:

Zlatan Ibrahimovic og Mario Balotellis omstridte agent Mino Raiola er er denne uken på besøk i AC Milan. Ifølge AC Milan News forsøkte Raiola å overtale Milans visepresident Adriano Galliani til å kjøpe Brescias Bartosz Salamon (21), og Pescaras Vladimir Weiss (23). Altså, ingen Mario Balotelli, som har blitt koblet til Serie A-giganten den siste tiden.

Barcelonas keeper Victor Valdes kommer ikke til å forlenge kontrakten sin på Camp Nou, melder ESPN. Valdes' nåværende kontrakt går ut sommeren 2014.

Victor
 Valdes (Foto: LLUIS GENE/Afp)
Victor Valdes (Foto: LLUIS GENE/Afp)

Marseilles vil erstatte QPR-klare Loic Remy med West Hams 26 år gamle angriper Modibo Maiga, hevder franske medier.

Pescaras playmaker Juan Fernando Quintero (19) nærmer seg en overgang til Inter Milan. Han skal også være ønsket av Manchester United.

Real Madrid snuser på Manchester Citys Javi Garcia. Den spanske storklubben skal være villig til å selge både Luka Modric, og vurderer Javi Garcia som en potensiell erstatter på midtbanen. Garcia ble hentet til Manchester City fra Benfica foran denne sesongen, men har slitt med å etablere seg på Etihad.

Javi Garcia (Foto: Dave Thompson/Pa
 Photos)
Javi Garcia (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)

Hvem håper du din klubb kjøper i januar? Ta debatten i kommentarfeltet under!