SnowShow Hurdal
SnowShow Hurdal

TV 2 Sportens Snowshow startet sin turné i Hurdal

Det er tredje året Snowshow la turen til skianlegget på Øvre Romerike, til stor glede for ungdommen i bygda.

- Det er ganske tøft at vi får vist at vi også kan få til noe her, til tross for at vi er en liten bygd, sier 12 år gamle Lise-Lotte Rognstad

Hun hadde tatt turen til bakken med venninnen Henriette Lade (13). I vinterbygda Hurdal har mange av de om lag 2660 innbyggerne i kommunen et nært forhold til skisenteret. Som også er første stopp av totalt 13 destinasjoner for vinterens Snowshow.

- Hurdal er et fantastisk sted. Det er tredje året vi er her, og det er et par tusen som pleier å komme hit, sier prosjektleder for Snowshow, Kristoffer Relling.

Under Snowshow-arrangementene er det gratis heiskort til alle, gratis produkter fra sponsorer og en Big jump-konkurranse, hvor vinneren stikker av med 2500 kroner.

- Vi prøver å lage et show for lokalbefolkningen i deres lokale skianlegg, hvor alt skal være gratis, sier Relling.

LES OGSÅ: Eksperthjelp på Snowshow på Tryvann

Det krydde av barn og unge i bakken fredag kveld. Både med og uten ski på beina. Og deltakerne i Big jump-konkurransen imponerte de fremmøtte med både rotasjoner og saltoer.

- Det er kult å se på folk som gjør triks. Det er noen som har et veldig høyt nivå. Jeg har ikke vært med på konkurransen selv, men kanskje neste år, forteller Petter Sakshaug(13).

Se video fra SnowShow Hurdal i videovinduet øverst.