Darren Fletcher (Foto: Nick Potts)
Darren Fletcher (Foto: Nick Potts)

Fletcher mister resten av sesongen

Manchester Uniteds midtbanemann Darren Fletcher mister resten av sesongen etter en operasjon for å kurere den sjeldne tarmsykdommen han lider av.

Fletcher har slitt med den kroniske tarmsykdommen ulcerøs kolitt i nesten to år, og som et resultat mistet han det meste av forrige sesong. Skotten var tilbake i United-troppen i september, men må nå belage seg på nok et avbrekk.

– Darren Fletcher vil være utilgjengelig resten av sesongen etter å ha blitt operert for ulcerøs kolitt, het det i en uttalelse fra United torsdag.

Fletcher har ikke kommet tilbake i fullt slag, og det spekuleres nå i hvorvidt han kan fortsette å spille på toppnivå. I United-leiren er man imidlertid optimistiske.

– Dette var en planlagt prosedyre som ble gjort på det optimale tidspunktet, siden Darren har lagt bak seg en periode med god helse og trent fast med førstelaget. Inngrepet ble gjort med beste interesse i hans langsiktige helsesituasjon, og vi ser fram til at han har lagt problemet bak seg når han returnerer neste sesong, uttaler klubben.

Fletcher har ikke startet en kamp siden 4-3-seieren over Reading 1. desember i fjor. Han spilte sist da Newcastle ble slått med samme sifre 2. juledag. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2