sturridge montasje_overtro_2
sturridge montasje_overtro_2

Se FC Football: Daniel Sturridges pussige overtro

En overtroisk Daniel Sturridge, gode nyheter for Englands dårligste lag og gebissavsløringer fra Erland Johnsen. Se nytt FC Football her.

Daniel Sturridge har tydeligvis en overtro om at han må entre banen baklengs, før han korser seg og peker opp mot himmelen. Det har funket bra til nå i Liverpool-trøya, så det blir nok gjentatt i ukene som kommer også.

Se Sturridge-klippet i videovinduet over!

Les også: Mac (8) søkte på managerjobb - ble innkalt til intervju

Hele FC Football kan du se på TV 2 Sumo, og der får du se at Jonathan Walters hadde en dårlig dag på lørdag, men at han får trøst fra dagens gjest. Strømmen-trener, og tidligere Chelsea- og Bayern München-spiller Erland Johnsen har også hatt dårlige dager på jobben.

Han forteller også om at han var glad i å løpe ut først til oppvarminga, så han kunne ta i mot all jubelen alene. Han informerer også om Dennis Wises tusjing på Tony Cascarinos gebiss, og Craig Burley som klarte å sparke ut sine egne tenner med kneet.

TV 2 SUMO: Her ser du hele FC Football-sendingen gratis

Alex Ferguson er i et hyggelig passiar med en fyr bak han på tribunen, Rafael Benitez hilser på alle bortsett fra en ung barnevenn og Emmanuel Adebayor har klipt seg.

Vi får også et lite gjensyn med våre gamle venner i Tunstall Town, som de siste årene har vært Storbritannias aller dårligste lag. De har nemlig tatt sitt første poeng på fem år!