ØNSKET AV WENGER: Edison Cavani spiller for tiden i italienske Napoli, men kan fort ende opp i Premier League.
ØNSKET AV WENGER: Edison Cavani spiller for tiden i italienske Napoli, men kan fort ende opp i Premier League.

Wenger flørter med Cavani: – Jeg liker ham

Arsenal-manager Arsène Wenger innrømmer at han er lysten på å signere Napolis Edinson Cavani.

I forrige overgangsvindu forsvant Robin van Persie til Manchester United, men Wenger sikret seg spillere som Santi Cazorla og Lukas Podolski.

Olivier Giroud kom også til London-klubben, men fjorårets toppscorer i Ligue 1 har ennå ikke funnet storformen i Arsenal-drakten.

På torsdagens pressekonferanse åpnet Wenger for å styrke stallen sin i januarvinduet og er sterkt koplet til den uruguayanske stjernespissen, melder The Telegraph.

– Jeg liker ham som spiller. Vil han koste mye penger? Det er helt sikkert. Ingen kan si noe annet enn det, sier Wenger.

– Kassereren vår bor rett ved siden av meg for øyeblikket og han er klar dersom vi finner den rette spilleren, fortsetter Arsenal-manageren.

I de siste kampene har Theo Walcott fått tillit på topp og har vist seg tilliten verdig, men en ny kontrakt er ennå ikke signert og det setter fart på overgangsryktene i klubben.

Nedtellingen til Deadline Day er allerede godt i gang og Wenger er fullt klar over at verdien på spillerne kan synke når det nærmer seg slutten på overgangsvinduet.

– I de fleste tilfeller går prisen på spillerne ned den siste uken og alle vet at 90 prosent av all aktivitet på overgangsmarkedet foregår den siste uken om ikke de siste 48 timene, sier franskmannen.

Les også: Arsenal-kvintett forlenget kontrakten