Lukaku
Lukaku

Lukaku blomstrer i WBA: – Hvorfor reise tilbake?

Demba Bas inntreden på Stamford Bridge kan føre til at belgieren blir værende på The Hawthorns.

Før januarvinduet åpnet var det Fernando Torres og Daniel Sturridge som skulle score målene for Chelsea denne sesongen. De blå lånte nemlig ut sitt tredje spissalternativ Romelu Lukaku forut for sesongstart, og belgieren har ikke skuffet i sitt låneopphold hos West Bromwich.

Belgieren dro til Midlands for å skaffe seg verdifull Premier League-erfaring, og planen var at han skulle returnere til Chelsea etter sesongen og kjempe med Fernando Torres om spissplassen.

Nå har derimot Chelsea-fansen fått en ny helt i Demba Ba, som for alvor har presentert seg for Stamford Bridge-publikummet etter sin ankomst fra Newcastle.

Les også: Utrolig, men sant: Walters scoret to selvmål og brente straffe

Med Ba og 500-millionersmannen Fernando Torres i troppen og med senegaleserens nåværende form tyder alt på at dette kan bli en duo for fremtiden. Men hva skjer så med Romelu Lukaku?

Ny start

Lukaku
Lukaku

Etter en noe anonym start på karrieren i Chelsea har Lukaku nemlig nå slått ut i full blomst på The Hawthorns. Med ni kamper fra start har belgieren hamret inn ni mål for «The Baggies» så langt denne sesongen i Premier League. Nå spør folk seg om han kommer til å bli værende i Birmingham-klubben også utover denne sesongen.

Den tidligere Charlton og West Ham manageren Alan Curbishley er klar i sin sak.

– Når du lar en ung spiller gå på utlån for å få spille førstelagsfotball, er det ikke alltid de vil komme tilbake. Jeg har hørt snakk om at han ikke vil tilbake. Hvorfor reise tilbake? Han ser ikke noe framtid for seg selv der, sier Curbishley.

Hva mener du? Bør Lukaku reise tilbake? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!

19-årige Lukaku ble hentet til Chelsea før 2011/12 sesongen for nærmere 200 millioner kroner etter imponerende 41 mål på 98 kamper for Anderlecht.

Les også: Lukaku ble matchvinner da WBA seiret igjen

Den nye Drogba
Ved ankomsten ble Lukaku hyllet som den nye Didier Drogba. Styrke, hurtighet, og en enorm fysisk tilstedeværelse er alle attributter ungutten innehar.

DembaBa
DembaBa

Med en Fernando Torres ute av stand til å reprodusere magien han viste som Liverpool-spiller, har mange drømt om ankomsten til en angriper med Drogbas kvaliteter - og inn kom Ba.

Med mindre et 500 millioners bud på Radamel Falcao vurderes, har nok en tilbakekalling av Romelu Lukaku vært oppe til diskusjon i gangene på Stamford Bridge, etter hans imponerende låneopphold hos Birmingham-klubben.

Les også:Falcao forlater trolig Atlético Madrid: – Jeg liker ikke å lyve til folk

Lysten på retur?
Spørsmålet alle stiller seg er om Lukaku er lysten på en retur til Stamford Bridge etter årets sesong. Med et angrepsarsenal bestående av Fernando Torres, Demba Ba, Victor Moses og muligens allerede nevnte Falcao spørs det hvor store utsiktene for førstelagsspill er.

Tror du Lukaku kan spille seg til en plass hos Chelsea? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!