Gunnar Greve og Idol deltaker Torbjørn (Foto: TV 2)
Gunnar Greve og Idol deltaker Torbjørn (Foto: TV 2)

Torbjørn (24) gjør «Idol»-dommerne «steike forbanna»

Se hvorfor her.

Etter å ha sett hundrevis av håpefulle sangfugler på audition, er det kanskje ikke så rart at lunta iblant kan være noe kort for de fire «Idol»-dommerne. I programmet som blir sendt i kveld får vi se at Torbjørn Hodnefjell Andersson (24) klarer å hisse på seg halve dommerpanelet i løpet av sin audition.

Se klippet ovenfor!

Gikk tilfeldigvis forbi

Når 24-åringen entrer auditionrommet i Bergen, innrømmer han glatt at å gjøre det stort i «Idol» aldri har vært den store drømmen i livet hans.

– Det var en tilfeldighet at jeg gikk forbi her og så køen, og så tenkte jeg at «jeg er jo 24 år gammel, og dette er en ting jeg kunne tenkt meg å prøve før jeg blir gammel».

Det faller ikke i god jord hos dommerne.

– Du har en attitude som gjør at jeg forventer at du kan synge og spille jævlig bra, sier Esben «Dansken» Selvig (34) tydelig skuffet.

Se flere auditions fra Bergen her!

– Jeg blir steike forbanna

Gunnar Greve Pettersen (30) blir heller ikke spesielt glad for deltakerens holdning.

– Jeg blir akkurat som «Dansken». Jeg blir steike forbanna når folk skal komme inn her og si at «dette er en tilfeldighet og dette er en lek» og det nesten er sånn at det bare blir gjort i forbifarten. Dette er drømmen til tusenvis av unge mennesker som sitter i time etter time etter time ute på gangen der! utbryter han.

Dette er ikke første gang Greve Pettersen lar seg irritere over en «Idol»-deltakers intensjoner. I forrige sesong kunne vi se at 30-åringen lot seg hisse opp over den da 19 år gamle Vegard Leite som drømte om å synge på pub.

Les også: Nervøse Fredrik (20) glemte i alle fall IKKE å puste på audition

Se klippet her:

547759

Enden på den visa ble imidlertid en unnskyldning fra dommeren og finaleplass for Leite. Hvordan det til slutt går med Torbjørn i årets sesong kan du se på TV 2 i kveld klokken 20.00.

Se flere klipp fra kveldens program, og intervju med Stian Blipp, i tv2.nos «Idol»-nettsending her:

692508

Se flere auditions fra Bergen her!