Atleticotrener Diego Simeone (Foto: Andres Kudacki/Ap)
Atleticotrener Diego Simeone (Foto: Andres Kudacki/Ap)
tippesaken_header
tippesaken_header

Spansk cup spilles på en utfordrende torsdag

Diego Simeones elever imponerer på eget gress

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Atletico Madrid - Real Betis (0-1) H: 1,85 U: 3,60 B: 2,80

Totalodds: 1,85

Innleveringsfrist: 21:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Atletico Madrid - Real Betis (0-1) H: 1,85 U: 3,60 B: 2,80

Om kampen: Spansk cup. Kvartfinale. 1. kamp. Atletico Madrid tar neppe igjen Barcelona i serien, men med 2-0-seieren her over Zaragoza i helgen har de sju poeng ned til Real Madrid i kampen om andreplassen. Hjemme i serien har de vunnet alle de ti spilte. Til denne runden kom de etter 3-0 hjemme over Getafe og 0-0 i bortereturen. Trener Diego Simeone har med noen yngre spillere i troppen, men alle førstevalgene er med. Betis er på en svært overraskende fjerdeplass i serien. Etter nyttår har de vunnet 2-1 borte over Zaragoza og 2-0 hjemme over Levante. I tillegg vant de 1-0 hjemme over Las Palmas i denne turneringen for en uke siden. Troppen er ikke offentliggjort torsdag formiddag, men Álex Martínez (f), Juan Carlos (mb) og Pozuelo (mb) trøbler med skader. Nosa Igiebor (mb) er opptatt med landslagsspill. Ángel López (mb) ser også ut til å være ute Atletico vant 4-2 borte over dagens motstander i serien i høst, og H til 1,30 er eneste aktuelle tegn.

Om spillet: Betis er gitt 1-0-ledelse fra start. De har i serien 7-0-2 med dette utgangspunktet borte, Atletico Madrid 6-4-0 hjemme. Atletico Madrid vant altså 4-2 borte over dagens motstander i høst. H-oddsen på 1,85 ser ikke så dum ut, og den spilles på en heller grå torsdag.

Få gratis kortleser her