VIL HENTE KAKA: Arsene Wenger planlegger sjokkbud på Kaká.
VIL HENTE KAKA: Arsene Wenger planlegger sjokkbud på Kaká.

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Arsene Wenger planlegger sjokkbud på Real Madrid-stjernen Kaká

Og Cristiano Ronaldo vil avslutte karrieren i Manchester United. Få med deg ryktebørsen her!

Her er dagens tips fra ekspertene! sportogspill.no

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt.

Klubber har kunnet signere Bosman-spillere, men nå er overgangsvinduet endelig åpent og kjøpefesten kan starte.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:

Arsenal kan stå for en av vinterens største sjokkoverganger. Ifølge spanske medier planlegger Arsene Wenger et bud på Real Madrid-stjernen Kaká i januar. Nettstedet Fanatix hevder at Kaká selv skal være interessert i en overgang til Emirates Stadium, og Wenger håper på å kunne sikre seg brasilianeren til «en svært overkommelig pris». 30 år gamle Kaká har slitt med skader og lite spilletid på Bernabeu, og Real Madrid skal være interessert i å selge playmakeren for å kutte de totale lønnskostnadene.

Kaka (Foto: Daniel Ochoa De Olza/Ap)
Kaka (Foto: Daniel Ochoa De Olza/Ap)

Nye spekulasjoner rundt Cristiano Ronaldo: The Daily Stars sportsreporter Paul Brown hevder at Ronaldo skal ha fortalt sine venner at han vil tilbake til Manchester United. Men Ronaldo vil fullføre kontrakten med Real Madrid, som går ut i 2015, før han har planer om å vende tilbake til Old Trafford for å avslutte karrieren. – Jeg ønsker å fullføre kontrakten med Real Madrid. Det har jeg vært klar på hele tiden. Men hva som skjer etter det, vet jeg ikke. Alt kan skje i fotball, blir Ronaldo sitert på.

Cristiano Ronaldo (Foto: JUAN MEDINA/Reuters)
Cristiano Ronaldo (Foto: JUAN MEDINA/Reuters)

Blackpools stortalent Tom Ince må vente med å signere for Liverpool – siden «Seasiders» foreløpig ikke har svart på Liverpool-manager Brendan Rodgers' siste bud, skriver Daily Mirror.

Tom Ince (Foto: PA Wire/Pa Photos)
Tom Ince (Foto: PA Wire/Pa Photos)

Theo Walcott har blitt mer eller mindre enige om betingelsene i en ny kontrakt med Arsenal med en varighet på tre og et halvt år. Walcotts nye kontrakt vil sikre ham en ukelønn på omlag 950.000 kroner, hevder London's Evening Standard.

Aston Villa har slitt i Premier League den siste tiden og nå vil Paul Lambert styrke stallen. Øverst på ønskelisten står Dnipro Dnipropetrovsks midtbanespiller Derek Boateng. 29-åringen er også ønsket av Fulham. Det melder Daily Mirror.

Manchester United vil komme med et konkret bud på Crystal Palaces stjerneskudd Wilfried Zaha i løpet av de neste 48 timene. Foreløpig er størrelsen på budet ikke kjent, men The Daily Mail spekulerer i at budet fra Old Trafford kun vil ligge på omlag 55 millioner kroner.

STORTALENT: Crystal
  Palace-ving er brennheit i England for tiden. ¿ Han har kvaliteter til
  å sette fyr på Premier League, sier Kasper Wikestad. (Foto: Daniel Hambury)
STORTALENT: Crystal Palace-ving er brennheit i England for tiden. ¿ Han har kvaliteter til å sette fyr på Premier League, sier Kasper Wikestad. (Foto: Daniel Hambury)

Everton vil forsøke å snyte QPR for underskriften til den ettertraktede midtbanespilleren Yann M'Vila. Manager David Moyes vil forsøke å overtale 22-åringen, som til daglig spiller for Rennes, til å velge Everton fremfor QPR.

Yann M'vila
  (Foto: DAMIEN MEYER/Afp)
Yann M'vila (Foto: DAMIEN MEYER/Afp)

Stokes manager Tony Pulis har avvist et bud på 28 millioner kroner fra Swansea City for angriperen Kenwyne Jones (28), melder Daily Telegraph.

Samtidig er Stokes midtbanespiller Maurice Edu ønsket av tyrkiske Bursaspor på lån.

Chelsea har foreløpig ikke mottatt et eneste bud på midtbanespilleren Florent Malouda, selv om 32-åringen står fritt til å forlate klubben, hevder The Sun.

Florent Malouda (Foto: Adam Davy/Pa
  Photos)
Florent Malouda (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Brede Hangeland kan snart få en ny lagkamerat i Fulham. Manager Martin Jol håper på å kunne fullføre overgangen for den belgiske midtbanespilleren Junior Malanda for 45 millioner kroner i løpet av kort tid.

Tottenhams manager Andre Villas-Boas forsøker å hente Lewis Holtby (22) fra Schalke allerede i januar, selv om den opprinnelige planen er at Holtby skal knytte seg til Spurs først til sommeren, skriver The Guardian.

Tidligere Manchester United-spiss Louis Saha er ferdig i Sunderland og skal nå være på vei til en klubb i Sør-Afrika, melder Sunderland Echo.

Øvrig:

Atletico Madrid vil komme med et bud på omlag 145 millioner kroner for Manchester United-spissen Javier Hernandez. De håper på å kunne sikre seg Chicharito til sommeren. Klubben vil ha angriperen som en erstatter for Radamel Falcao og Adrian Lopez, som begge ser ut til å forlate Vicente Calderon ved sesongslutt. Det skriver Goal.com.

FORLATER OLD TRAFFORD: Javier Hernández
  kan forlate Manchester United etter at Robin van Persies overgang ble
  klar. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
FORLATER OLD TRAFFORD: Javier Hernández kan forlate Manchester United etter at Robin van Persies overgang ble klar. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

Real Madrids manager José Mourinho er blitt kåret til «footballs most-wanted man» av The Daily Mirror etter at Pep Guardiola onsdag skrev under for Bayern München. Både PSG, Manchester City og Chelsea skal nå være interessert i å hente Mourinho.

Athletic Bilbao-spissen Fernando Llorente skal være i konkrete samtaler med Juventus om en overgang. 27-åringen er også ønsket av Arsenal.

Fernando
  Llorente (Foto: Laurent Cipriani/Ap)
Fernando Llorente (Foto: Laurent Cipriani/Ap)

Samtidig sier Lyons president Jean Michel Aulas at Juventus virkelig må høyne budet om de ønsker å signere den argentinske angriperen Lisandro Lopez.

Den brasilianske veteranen Rivaldo (40) har signert for 2. divisjonsklubben Sao Caetano i hjemlandet Brasil.

LA Galaxy har nå offisielt signert Juninho fra Sao Paulo. Midtbanespilleren har vært utlånt til LA Galaxy de siste tre sesongene, men nå kjøper altså klubben 24-åringen. Samtidig har Robbie Keane forlenget kontrakten med David Beckhams tidligere klubb.

Hvem håper du din klubb kjøper i januar? Ta debatten i kommentarfeltet under!