DAG: Atle Antonsen trodde «Dag» skulle bli smalere og særere enn det ble. Nå er han aktuell med tredje sesong av suksesserien.  (Foto: Alex Iversen)
DAG: Atle Antonsen trodde «Dag» skulle bli smalere og særere enn det ble. Nå er han aktuell med tredje sesong av suksesserien. (Foto: Alex Iversen)
I tredje sesong av Dag kommer vi tettere inn på forholdet mellom Dag (Atle Antonsen) og Eva (Tuva Novotny).  (Foto: Alex Iversen)
I tredje sesong av Dag kommer vi tettere inn på forholdet mellom Dag (Atle Antonsen) og Eva (Tuva Novotny). (Foto: Alex Iversen)
I tredje sesong av Dag dukker Kristoffer Joner opp. Her er han i samlivsterapi hos Dag, der de diskuterer den velkjente tidsklemma.  (Foto: TV 2)
I tredje sesong av Dag dukker Kristoffer Joner opp. Her er han i samlivsterapi hos Dag, der de diskuterer den velkjente tidsklemma. (Foto: TV 2)

Atle Antonsen: – Noen ganger er alt du ønsker en luftetur på do

I kveld gir samlivsterapeuten Dag råd til småbarnsforeldre i tidsklemma, en periode trebarnsfaren Antonsen kjenner godt.

- Badekaret blir aldri så mye brukt av menn som når de har småbarn. Behovet for å flykte unna en halvtime kan være stor, sier Atle Antonsen (43). Selv er skuespilleren og komikeren ferdig med småbarnsperioden, og den berømte tidsklemma har han kjent på, selv om han ikke vil kalle den det. - Jeg kaller det ikke tidsklemme. Det er bare sånn det er og sånn det skal være. Det skal være effektivt og det skal skje mye. Det har funket greit for meg, men så kjenner ikke jeg til n

Mer innhold fra TV 2