ADVARER: Sandro Rosell advarer Barcelona ledelsen mot å bruke for mye penger på å hente nye spillere. (Foto: ALBERT GEA/Reuters)
ADVARER: Sandro Rosell advarer Barcelona ledelsen mot å bruke for mye penger på å hente nye spillere. (Foto: ALBERT GEA/Reuters)

Barcelona-president misliker Manchester Citys «fisking»

Barcelonas president Sandro Rosell liker dårlig at Manchester Citys jakt på klubbens trenere og yngre spillere.

Barcelonas klubbpresident Sandro Rosell hevder at Manchester City den siste tiden har forsøkt å hente en rekke unge spillere og ansatte i trenerapparatet fra Camp Nou til Etihad Stadium, skriver The Guardian.

LES OGSÅ: Guardiola frir til engelske klubber

– Det har vært en rekke svært offensive henvendelser fra Manchester City, på alle nivåer i klubben vår.

De to tidligere Barcelona-sjefene Ferran Soriano og Txiki Begiristain er nå begge ansatt i City som henholdsvis administrerende direktør og sportsdirektør.

LES OGSÅ: Guardiola åpner for å trene ny klubb neste sesong: – Forfør meg!

Rosell hevder imidlertid at megarike City har forsøkt å hente flere ansatte fra den spanske storklubben på «en svært offensiv måte».

– Det har vært en rekke svært offensive henvendelser fra Manchester City, på alle nivåer i klubben vår. Men ingen ønsker å gå. De ønsket seg fisk, men det er ikke mer fisk igjen å hente, sier Rosell.

Ifølge The Guardian er det først og fremst på Barcelonas alderbestemte lag Manchester City har vært svært aktive i forsøket på å hente spillere og trenere.