Vålerenga tok innpå Stavanger

Vålerenga vendte til 2-1-seier over Sparta Sarpsborg i tirsdagens hengekamp og krøp opp i ryggen på Stavanger i eliteserien ishockey.

Sondre Olden ble matchvinner etter en flott soloprestasjon i starten av sluttperioden. 20-åringen gikk fra egen sone og plantet pucken i nettaket bak Sparta-keeper Jonatan Bjurö.

Dermed var snuoperasjonen komplett for VIF, som kom under da Mike Ramsey scoret i siste sekund av første periode. Morten Ask scoret vertenes utligningsmål etter 36.54.

Etter seieren er Vålerenga to poeng bak Stavanger, som topper tabellen med 75.

Lillehammer-duoen Brad Schell og Dag Morten Wehn ordnet jubel på hjemmeis mot Stjernen tirsdag kveld. Totalt noterte førstnevnte seg for to mål og to assists, mens Wehn hadde én scoring og serverte tre ganger for opplendingene.

Lagene var likt etter første periode, men Schells to scoringer i midtperioden lot vertene stikke fra. Noe spenning ble det da Stjernen tok ut keeper og Stian Qvistgaard reduserte til 3-4 minuttet før slutt, men ledelsen sto seg kampen ut. (©NTB)