TIL BYÅSEN. Gøril Snorroeggen vender hjem til Norge og Byåsen. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)
TIL BYÅSEN. Gøril Snorroeggen vender hjem til Norge og Byåsen. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)

Snorroeggen til Byåsen

Gøril Snorroeggen bekrefter retur til gamleklubben.

Gøril Snorroeggen bekrefter ovenfor danske JydskeVestkysten at hun vender hjem til Byåsen etter denne sesongen, ifølge hbold.dk.

Byåsen uttrykte i desember at de ønsket å få 27-åringen tilbake til klubben ved kontraktslutt til sommeren, og nå er det et faktum.

– Jeg har fått et tilbud fra Byåsen, som er min barndomsklubb. Dessuten har jeg og kjæresten min kjøpt oss hus i Trondheim, forteller Snorroeggen.

Les også: Snorroeggen ønsket av Byåsen

Playmakeren, som har spilt for danske Team Esbjerg siden januar 2011, har tidligere uttalt at en retur til Norge ikke har vært uaktuelt.

Snorroeggen, som i vinter kom tilbake etter hælskade, har denne sesongen spilt 8 kamper og scoret 25 mål for den danske klubben.

– Jeg kunne egentlig godt tenke meg å spille et par år mer i Esbjerg, men nå passer tingene sammen med kjæresten min, så det blir på denne måten, sa Snorroeggen avsluttende.

Spillerstallen i Byåsen ble ved nyttår kuttet tjue prosent i lønn etter økonomiske problemer innad og de spillerne med kontrakt ut sesongen fikk tilbud om å bli fristilt fra sin kontrakt.

Daglig leder for Byåsen, Torbjørn Balstad, bekreftet ovenfor TV 2 sporten i desember at en eventuell Snorroeggen-retur ikke ville skape noe dramatikk.

Snorroeggen måtte stå over EM i Serbia, men ved retur til Trondheims-klubben blir hun nå gjenforent med landslagskollegaene Ida Alstad og Camilla Herrem.