Sarah Natasha Melbye, Guri Solberg og Stian Barsnes Simonsen skal lede «Ettermiddagen» våren 2013. (Foto: Andreas Reksten)
Sarah Natasha Melbye, Guri Solberg og Stian Barsnes Simonsen skal lede «Ettermiddagen» våren 2013. (Foto: Andreas Reksten)

«Ettermiddagen» i ny drakt

Nytt studiodesign og ny programleder.

«Ettermiddagen» har startet sin tredje sesong. Guri Solberg er ny programleder og utgjør sammen med Sarah Natasha Melbye og Stian Barsnes-Simonsen den faste programledertrioen.

Silje Stang, som har vært programleder de to første sesongene, skal denne våren lede oppussingsprogrammet «Grottenveien 1».

Med seg på programlederlaget får de tre faste vikarer: Solveig Kloppen, Katarina Flatland og Carsten Skjelbreid. Sammen danner de en sterk konstellasjon:

– Det er nå Guri, Stian og Sarah som er faste programledere, i tillegg har vi fått med oss Solveig, Katarina og Carsten. Jeg har troen på en morsom vårsesongen med et tydeligere konsept og flere seere som vil spise middagen foran TV-en, iPad eller mobil, sier programredaktør Siv Aamot.

Nytt studio

I tillegg til nye programledere, er både vignett og studiointeriør nytt:

– Mens vi har vært på i høst har vi jobbet hardt for å styrke «Ettermiddagen» innholdsmessig og visuelt. Vi gleder oss til å ta i bruk et nytt og varmere studio. Vi har blant annet fått en ny posisjon ut mot Karl Johan som jeg tror vil bidra til å styrke livefølelsen i programmet og viser frem TV 2 som et levende mediehus, sier Aamot.

«Ettermiddagen» består nå av tre deler: 17.30-18.00, 18.00-18.30 og 19.00-19.30. Disse tre halvtimene er nå tydeliggjort og har overskriftene «Din», «Nå» og «Fri».