Barton
Barton

Bartons Twitter-tirade mot Hamann: – Du sniffet og gamblet vekk alle pengene dine

Joey Bartons Twitter-debatt med tidligere Liverpool-spiller Dietmar Hamann tok helt av.

Joey Barton er en ivrig bruker av nettsamfunnet Twitter. Barton har nesten to millioner følgere på Twitter, og mandag kveld fikk de mest sensasjonslystne behovene sine tilfredsstilt og vel så det.

Barton havnet nemlig i en real Twitter-krangel med sin tidligere lagkamerat Dietmar Hamann.

Det hele startet med at Barton godtet seg over at Loic Remy valgte QPR i stedet for Newcastle.

Barton1
Barton1

I kjent stil hakket Barton på Newcastle-direktør Derek Llambas. Det likte ikke Hamann, som i løpet av Twitter-utvekslingen prater om å vise respekt og verdighet overfor tidligere klubber.

NyHamann
NyHamann

– Ville ikke latt deg styre en dyrebutikk
Hamanns svar fikk Barton til å tenne på alle pluggene. «Du prøver å gi meg tyn, din utspekulerte mann. Få orden på ditt eget liv», skrev Barton videre.

Marseille-spilleren satte så inn nye angrep på Hamann. «Du er den verste profesjonelle spilleren jeg har sett» og «Du jobber ræven av deg for å få en jobb nå som du er blakk».

Les også: Assistentdommeren ba City-spillerne takke fansen – nå blir han straffet av FA
Les også: Sjekk tirsdagens fotballrykter: – To franske stjerner klar for Premier League-klubb

Hamann innrømmet i sin biografi at han led av spillegalskap da han spilte i Premier League. På det verste spilte tyskeren bort 2,6 millioner norske kroner på én cricketkamp. Det klarer ikke Barton å unngå å kommentere.

Twitter
Twitter

– Jeg brukte aldri dop
På dette tidspunktet begynner det for alvor å bli personlig for Barton og Hamann. Beskyldningene hagler frem og tilbake. Hamann skriver blant annet at han vil møte Barton om fem år, men at han håper det ikke blir i Walton fengsel. Hamann innrømmer at han har hatt et avhengighetsproblem. Barton hevder Hamann har sniffet og gamblet vekk alle pengene sine. Marseille-spilleren beskylder også Hamann for utroskap.

Hamann
Hamann

Etter nærmere 50 meldinger frem og tilbake roer gemyttene seg. Barton avslutter Twitter-feiden på en kryptisk måte.

«Skuffet over meg selv for at jeg ble innblandet i det. Men aldri la en bikkje forsøke å si den ikke er en bikkje og at du er det. En bikkje er en jævla bikkje.»

Joey
Joey

Tirsdag morgen skriver Barton på sin Twitter-profil at han angrer på måten han ordla seg i den opphetede debatten.