remy
remy

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – To franske stjerner klar for Premier League-klubb

Og Carlos Tevez lengter hjem til Argentina – igjen. Få med deg ryktebørsen her!

Her er dagens tips fra ekspertene! sportogspill.no

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt.

Klubber har kunnet signere Bosman-spillere, men nå er overgangsvinduet endelig åpent og kjøpefesten kan starte.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:

Harry Redknapp skal natt til tirsdag har sikret seg de to franske stjernene Loic Remy og Yann M’Vila. Den totale prislappen for de to skal ha blitt 150 mill. kroner. Ifølge The Sun skal alle formaliteter være i orden med Marseille og Rennes. Begge spillerne vil gå rett inn på QPR-laget som møter West Ham på Upton Park i helgen.

André Villas-Boas ønsker å hente Loic Rémy til White Hart Lane.
  (Foto: JACQUES DEMARTHON/Afp)
André Villas-Boas ønsker å hente Loic Rémy til White Hart Lane. (Foto: JACQUES DEMARTHON/Afp)

Manchester Citys manager Roberto Mancini er på jakt etter en ny stopper. Ifølge The Mirror skal Mancini allerede ha sendt forespørsel om pris for Borussia Dortmund-duoen Neven Subotic (24) og Mats Hummels (24). Dortmund vil ikke selge stjernestopperne, men spesielt skal Neven Subotic være lysten på å spille i Premier League.

Neven Subotic
  (Foto: KAI PFAFFENBACH/Reuters)
Neven Subotic (Foto: KAI PFAFFENBACH/Reuters)

Liverpool er allerede i gang med å hente Vegard Forren fra Molde. Men nå vil klubben også hente Barcelonas 31 år gamle keeper Victor Valdes til Anfield i januar.

Barcelona vil erstatte Valdes med Manchester Uniteds keeper David de Gea. Ifølge Express vil Barcelona by på de Gea til sommeren. Den spanske keeperen rapporteres å ha hjemlengsel etter å ikke ha funnet seg til rette i regntunge Manchester.

David De
  Gea (Foto: Braastad, Audun/NTB scanpix)
David De Gea (Foto: Braastad, Audun/NTB scanpix)

Manchester Citys angriper Carlos Tevez har hjemlengsel og skal være lei av å bo i Manchester. Nå hevder Tevez at han ønsker seg en overgang til argentinske Boca Juniors igjen. Han ønsker å spille under klubbens nye manager Carlos Bianchi, melder Sky Sports.

Carlos Tevez og Lugano (Foto: IAN KINGTON/Afp)
Carlos Tevez og Lugano (Foto: IAN KINGTON/Afp)

Manchester United er ute etter Benficas Ezequiel Garay og Nicolás Gaitán, ifølge den portugisiske avisen Record. Manchester United har tidligere blitt koblet til Gaitán og nå rapporteres det at de vil hente argentineren til Old Trafford i sommer og samtidig hente landsmannen Ezequiel Garay. Sir Alex Ferguson har tidligere sagt at han ikke vil kjøpe noen stjerner i vinter, men likevel ryktes det at han er på jakt etter en ny kantspiller og forsvarsspiller.

TIL LIVERPOOL? Nicolas Gaitan kobles til Liverpool. (Foto: JACQUES
  DEMARTHON/Afp)
TIL LIVERPOOL? Nicolas Gaitan kobles til Liverpool. (Foto: JACQUES DEMARTHON/Afp)

- Å gå til PSG er en guttedrøm. Om det kommer et bud fra dem så vil jeg vise stor interesse. Den klubben snakker til mitt hjerte og det vil være en gave om de kommer med et bud

Newcastles Hatem Ben Arfa hinter om at han ønsker å bli solgt til franske PSG. Han håper på en overgang enten i januar eller til sommeren. - Å gå til PSG er en guttedrøm. Om det kommer et bud fra dem så vil jeg vise stor interesse. Den klubben snakker til mitt hjerte og det vil være en gave om de kommer med et bud, sier Ben Arfa til Maxifoot.

Arsene Wenger ønsker å snappe opp Mohamed Diame fra London-rival West Ham i januar, skriver flere ulike engelske aviser tirsdag. Arsenal skal være klar til å legge inn et bud på omlag 35 millioner kroner for angriperen med kallenavnet «Mo».

Også Chelsea er på jakt etter en ny angriper. Skal en tro The Sun så skal London-klubben ha kommet med et bud på 55 millioner kroner for Celta Vigo-spissen Iago Aspas. 25-åringen selv skal være svært interessert i en overgang til Stamford Bridge.

Everton vil fullføre overgangen for Toulouse sin midtbanestjerne Etienne Capoue i løpet av kort tid, hevder nettstedet Ouest France.

Øvrig:

Real Madrids trener José Mourinho har gått langt i å antyde at han overtar en engelsk klubb neste sommer, skriver Sky Sports News. I en videobeskjed til Det engelske fotballforbundet (FA) i forbindelse med deres 150-årsfeiring onsdag, sier Mourinho følgende: – For meg vil det ikke være en bedre plass å gå enn til England. I England føler du lidenskapen for spiller. Det er ikke bare lidenskap for klubbene, men for fotballen. Jeg skal tilbake til England fordi engelsk fotball betyr enormt mye for meg personlig, sier Mourinho.

Mourinho
  (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Mourinho (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Mourinhos stjernespiller Cristiano Ronaldo vil imidlertid fortsette i Real Madrid. Han slår fast at han vil fullføre kontrakten med Real Madrid, som går ut i 2015. – Jeg ønsker å fullføre kontrakten min. Det har jeg vært klar på hele tiden. Men hva som skjer etter det vet jeg ikke. Alt kan skje i fotball, sier Ronaldo. Portugiseren er den siste tiden blitt koblet til både franske PSG og gamleklubben Manchester United.

Cristiano Ronaldo (Foto: JUAN MEDINA/Reuters)
Cristiano Ronaldo (Foto: JUAN MEDINA/Reuters)

Barcelona viser interesse for Napolis Juan Camilo Zuniga, hevder spillerens agent overfor italienske medier. – Det finnes flere lag på det høyeste nivået i Spania og i Premier League som følger ham. Barcelona er blant dem som følger ham, sier hans agent Riccardo Calleri til Radio Crc.

Skal en tro Sky Italia så er det Bayern München som ser ut til å vinne kampen om den tidligere Barcelonatreneren Pep Guardiolas underskrift til sommeren. Tanken er at Guardiola skal erstatte den nåværende treneren Jupp Heynckes etter denne sesongen. Guardiola skal også være ønsket av Chelsea og Manchester City.

Barcelonas nåværende trener Tito Vilanova avviser at klubben vil selge David Villa i januar. Både Arsenal og Liverpool har vist interesse for spanjolen, som trolig først blir tilgjengelig for salg til sommeren.

PÅ VEI TIL LIVERPOOL? David Villa. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
PÅ VEI TIL LIVERPOOL? David Villa. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Den tidligere Manchester City-spilleren Martin Petrov kan være på vei til Espanyol. Den spanske klubben skal allerede ha kommet med et bud på Boltons 33 år gamle bulgarer.

Hvem håper du din klubb kjøper i januar? Ta debatten i kommentarfeltet under!