Forren
Forren

Forren om Brügge-interessen: – Jeg takket nei

Molde-stopperen vil kun til Premier League.

Vegard Forren innrømmer at det har vært mye overgangsstyr i det siste. Et kobbel med klubber jakter på Molde-stopperen, men foreløpig har 24-åringen valgt å ha is i magen.

– Jeg vet at interessen er der fra forskjellige klubber, men jeg har ikke oversikt over situasjonen fra dag til dag. Jeg overlater den jobben til Jim Solbakken. Så får jeg spille fotball og konsentrere meg om MFK, sier Forren til Romsdals Budstikke.

Everton og Fulham har vært sterkt inne i bildet, men også andre engelske klubber snuser på Forren. Landslagsstopperen vil helst gå til en engelsk klubb som ikke står i fare for å rykke ned. At manageren ikke står i fare for å få sparken er også viktig for den tidligere KIL/Hemne-spilleren.

FORREN: (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)
FORREN: (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)

Romsdals Budstikke skriver at Forren har takket nei til klubber fra Tyskland og Russland. Forren røper at han lagt flere henvendelser til side.

– Molde og Brugge var enige, men jeg takket nei. Så vidt jeg vet er det den eneste klubben som har lagt inn bud. Jeg har lagt til side henvendelser fra tre-fire andre klubber, men vil ikke si hvem dette er. Jeg forholder meg bare til det som er konkret og ligger på bordet, sier Forren.

Januarvinduet stenger 31. januar.