Mourinho (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
Mourinho (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Mourinho etter Old Trafford-besøket: – Real Madrid mot United burde vært finalen

José Mourinho beskriver det kommende oppgjøret mellom Real Madrid og Manchester United som en kamp «hele verden vil se».

Real Madrids frittalende trener José Mourinho besøkte søndag Old Trafford for å få med seg klassikeren mellom Manchester United og Liverpool.

LES OGSÅ: Robin van Perfekt scoret igjen da Manchester United vant derbyet

Om én måneds tid møtes Real Madrid og Manchester United i Mesterligaens åttedelsfinale, og på vei ut av stadion tok en blid Mourinho seg tid til en kjapp prat med journalistene om den kommende storkampen i Europas gjeveste klubbturnering.

– Dette er kampen hele verden vil se. Real Madrid mot Manchester United. Sir Alex og hans venn Mourinho

– Dette er kampen hele verden vil se. Real Madrid mot Manchester United. Sir Alex og hans venn Mourinho, sa Real-treneren, ifølge The Sun.

– Det er bare en skam at denne kampen ikke er finalen, slo han fast.

Grundige analyser
Han legger imidlertid ikke skjul på at han kunne ha tenkt seg en annen motstander.

– Det var grupper hvor vi visste hvem som ville gå videre etter to og tre kamper. Men vår gruppe inkluderte tre av de fem beste lagene i turneringen – Borussia Dortmund, Manchester City og oss. Nå får vi den tøffeste motstander i den største kampen i åttedelsfinalen, sa Mourinho.

Ifølge den spanske avisen Marca har Mourinho allerede analysert flere Manchester United-kamper han har sett på TV. Men for å få en grundigere analyse benyttet han anledningen til å se Mesterliga-motstanderen fra tribuneplass.

Assistenttrenerne Aitor Karanka og Rui Faria ledet søndagens Real-trening mens Mourinho var på besøk i Manchester.

PL i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!

Mourinho (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Mourinho (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Så kampen med Hodgson og stortalent
Mourinho så kampen mellom Manchester United og Liverpool sammen med Englands landslagssjef Roy Hodgson. På den andre siden av Real-treneren satt Lazar Markovic, et 18 år gammelt stortalent fra Partizan, skriver Aftonbladet. Markovic er allerede serbisk landslagsspiller til tross for sin unge alder.

Hva han gjorde på Old Trafford er foreløpig uklart. Engelske aviser spekulerer imdlertid i om han kan være aktuell for en overgang til enten Manchester United, Liverpool eller Real Madrid.