Lotte Smiseth Sejersted sikret verdenscuppoeng

Lotte Smiseth Sejersted kjørte inn til 19.-plassen i verdenscuprennet i super-G i St. Anton søndag. Det var en opptur for henne.

Den norske jenta kjørte inn til 1.19,06 og ble slått av vinneren Tina Maze med 2,51 sekunder. Hun gjorde en stor feil vel midtveis i traseen og holdt faktisk på å kjøre ut, men tok seg fint inn og avsluttet bra.

Sejersted innledet med 7.- og 8.-plass i de to første verdenscuprennene i super-G i Copper Mountain i november i fjor, men har slitt tyngre etter hvert. Nå ser det kanskje ut som om formen er i ferd med å bli litt bedre, for hun kjørte periodevis veldig bra i søndagens renn.

Tina Maze økte ledelsen sin i den totale verdenscupen med seieren på 1.16,55. Hun var fire hundredeler foran østerrikeren Anna Fenninger, mens Fabienne Suter fra Sveits tok tredjeplassen. Hun ble slått med 99 hundredeler.

Lindsey Vonn, som har kommet tilbake i verdenscupen etter en lang pause, kjørte inn til 4.-plassen søndag og ser også ut til å være på vei til å finne tilbake til gamle takter.

Ragnhild Mowinckel kjørte også søndagens renn, men hun fikk ikke full klaff og kjørte inn til 33.-plassen. Hun ble slått av Maze med 3,41 sekunder og var ni hundredeler for sent ute til å sikre verdenscuppoeng. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2