Robin van Persie jubler etter å ha sendt Manchester United foran mot Sunderland. (Foto: DARREN STAPLES/Reuters)
Robin van Persie jubler etter å ha sendt Manchester United foran mot Sunderland. (Foto: DARREN STAPLES/Reuters)
tippesaken_header
tippesaken_header

Premier Leauge og Serie A spilles søndag

Mer United-nettsus forventes

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Manchester United - Liverpool (Over/Under fulltid H-lag 1.5) O: 1,60 U: 1,90

Lazio - Atalanta H: 1,50 U: 3,30 B: 4,85

Totalodds: 2,40

Innleveringsfrist: 14:25

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Manchester United - Liverpool (Over/Under fulltid H-lag 1.5) O: 1,60 U: 1,90

Om kampen: Premier League. Manchester United har med 17-1-3 totalt og 9-0-1 hjemme sju poengs luke i toppen. Formen er de lite å utsette på, men etter 4-0-seieren borte over Wigan må de ut i omkamp i FA-cupen mot West Ham etter 2-2 i London. Rooney (a) er fremdeles skadet, men for øvrig ser det nå svært bra ut med mannskapet til Sir Alex Ferguson. Liverpool er nr. 8. De har 5-0-2 siden 1. desember, men Stoke er det beste laget de har møtt i denne perioden, og de tapte de 1-3 borte for. Nå kommer de fra 3-0-seier borte over Queens Park Rangers og 3-0-seier hjemme over Sunderland. I cupen for en uke siden ble Mansfield slått 2-1 borte, hvor Sturridge debuterte med scoring. Enrique (f) er skadet, men Brendan Rodgers har ingen nye skader å ta hensyn til. Liverpool har tapt de tre siste tilsvarende, og de tapte også 1-2 i sesongens første møte. H er mest aktuelt, og 1,80 står seg godt i markedet.

Om spillet: Manchester United har 9/1 hjemme, Liverpool 6/4 borte. United har bare i én hjemmekamp scoret færre enn to mål. Liverpool har sluppet inn minst to i seks av ti borte. 1,60 for at Manchester United scorer minst to mål i kampen er godkjent betaling.

Lazio - Atalanta H: 1,50 U: 3,30 B: 4,85

Italiensk Serie A. Lazio beholdt andreplassen etter at en sen snuoperasjon resulterte i 2-1-seier her over Cagliari forrige helg. Tidligere denne uken spilte de seg til semifinale i cupen med 3-0-seier her over Catania. Dias (f) er ute siden sist helgs kamp. Mauri (mb) og Klose (a) fikk hvile i cupen, men her er begge tilbake. Atalanta er nr. 12. Bare fire poeng er tatt på de siste sju. For en uke siden tapte de 0-1 borte for Chievo. Bellini (f) er ny på en fem mann lag skadeliste, men Carmona (mb) er tilbake. Lazio har vunnet åtte av ti hjemme på Olympiastadion og får et klart tips mot bortesvake Atalanta.

Få gratis kortleser her