Gareth Bale har scoret 3 0 (Foto: David Davies/Pa Photos)
Gareth Bale har scoret 3 0 (Foto: David Davies/Pa Photos)

Sjekk søndagens fotballrykter: – Tottenham selger Bale for 500 millioner

Mens Liverpool kaster seg inn i kampen om Wesley Sneijder. Få med deg ryktebørsen her!

Her er dagens tips fra ekspertene! sportogspill.no

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt.

Klubber har kunnet signere Bosman-spillere, men nå er overgangsvinduet endelig åpent og kjøpefesten kan starte.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:
Gareth Bale har ved flere tilfeller blitt linket til en overgang til den regjerende La Liga-mesteren Real Madrid. Nå kan det se ut som at den lynhurtige kantspilleren kan ende opp Spanias hovedstad. Styreformann Daniel Levy i Tottenham skal ha resignert i kampen om å beholde waliseren på White Hart Lane, men det blir ikke billig. Spurs skal ha gitt Real Madrid beskjed om at de må punge ut i underkant av 500 millioner kroner for å hente Bale til Santiago Bernabéu. Det vil i så fall være overgangsrekord for en britisk spiller.

Les også: Dette er Luis Suárez' syndeliste

Wesley Sneijder blir daglig omtalt i ryktespalter verden over, og tidligere denne uken takket Inter-spilleren nei til en overgang til Galatasaray etter at klubbene hadde komme til enighet. Det er ennå uvisst hvor nederlenderen ender opp, men Liverpool ser sitt snitt til å kaste seg inn i kampen. Merseyside-klubben vil hente Sneijder til Anfield og sete ham sammen med Steven Gerrard på midtbanen.

Liverpool er også ute etter en ny keeper. Barcelonas Victor Valdes er inne i sitt siste år av kontrakten med klubben, og spanjolen kan komme til Premier League for drøyt 150 millioner kroner.

Fernando Torres' ønske om å blomstre i Chelsea-drakten har blitt vanskeligere etter at klubben signerte Demba Ba tidligere i dette overgangsvinduet. Nå skal spanjolens gamle klubb Atlético Madrid bli 28-åringens neste stoppested. En lokalavis i Madrid hevder at Torres har fortalt venner at han ønsker seg tilbake til Atlético, og klubben jobber nå for å få på plass en avtale. Torres kommer trolig til å koste mye, derfor vurderer Atlético en låneavtale ut sesongen.

Fernando Torres (Foto: Matt Dunham/Ap)
Fernando Torres (Foto: Matt Dunham/Ap)

SkySports melder at Harry Redknapp dro direkte til Frankrike etter 0-0-kampen mot Tottenham for å se på Rennes-spiller Yann M'Vila. Den defensive midtbanespilleren er sterkt ønsket på Loftus Road, men spilleren skal selv ha uttalt at han er usikker på om han vil slutte seg til QPR.

Chelsea skal ha lagt inn et bud på Celta Vigo-spiss Iago Aspas, men klubben forsøker på beholde 25-åringen i påvente av et salg til sommeren.

Med det pågående generasjonsskiftet i Chelsea kan Ashley Cole fort være på vei ut dørene på Stamford Bridge til sommeren. Vensterbacken, som har tiltrukket seg interesse fra både Real Madrid og PSG, kan ende opp hos en annen Premier League-klubb neste sesong. For Manchester United skal være interessert i Coles rutine, og samtaler mellom partene kan finne sted til sommeren. Sir Alex Ferguson er interessert i å styrke på venstreback-posisjonen, og har fremdeles Leighton Baines under tett oppsyn.

Les også: Disse stjernene er de heteste på ryktebørsen
Les også: Balotelli kalt «råttent eple» av Berlusconi: – Det gjør Mario trist

Swansea blir linket til den belgiske kantspilleren Roland Lamah, som har 18 måneder igjen av kontrakten sin med Osasuna. 25-åringen er selv lysten på en overgang til den walisiske klubben.

Tidligere Barcelona-manager Pep Guardiola venter høyst trolig tilbake til fotballen i sommer. Flere klubber er interessert i den tidligere storspilleren, deriblant flere giganter i Premier League. Chelsea, Manchester United og Manchester City skal alle være lystne på Guardiola, og det kan se ut til at City er det som frister spanjolen mest.

– Jeg vil returnere neste sesong, meen det ville vist mangel på respekt dersom jeg snakket med et lag som har en trener, sier Guardiola.