Fotballfrokost
Fotballfrokost

Lørdagens fotballfrokost: – Gerrard kritisk til Liverpools transferstrategi

Se Øyvind Alsakers avisrunde før helgens Premier League-runde.

De fleste i avisene i England har naturligvis fokus på søndagens storkamper i Premier League. Manchester United tar imot Liverpool hjemme på Old Trafford, før Arsenal og Manchester City møtes kun timer senere på dagen. Ikke overraskende er det to av ligaens aller beste spisser som preger avisene, nemlig Luis Suárez og Robin van Persie.

Men i sin avisrunde kan Øyvind Alsaker også fortelle at Liverpool-kaptein Steven Gerrard langer ut mot klubbens transferstrategi. Midtbanegeneralen er misfornøyd med at klubben kun kjøper unge spillere, og han advarer mot konsekvensene av dette.

Se fotballfrokost med Alsaker i videovinduet øverst på siden!

Les også: Dette er Luis Suárez' syndeliste
Les også: Alsaker blogger før supersøndag: – Er Rooney ferdig i United og har Gerrard avgått ved fotballdøden?

Men det er ikke bare søndag det spilles kamper i Premier League. Mens Harry Redknapp møter sin gamle klubb Totteham på Loftus Road i lørdagens tidligkamp, mens Chelsea reiser til Stoke for å prøve å reise seg etter det tøffe 0-2-tapet for Swansea i ligacupen i midtuken. Chelsea-manager Rafael Benítez kommer trolig til å vrake Fernando Torres til fordel for nysigneringen Demba Ba. Den spanske manageren har også gått ut i engelsk media og forsvart Torres etter det nevnte tapet mot Swansea. «El Niño»

Benitez forklarer den dårlig innsatsen med at Torres var syk mens han spilte mot Swansea i midtuken. .