Målløst for PSG og Zlatan

Serieleder Paris Saint-Germain sto med fire strake seirer, men ble holdt til 0-0 hjemme mot Ajaccio i fransk 1. divisjon fredag.

MÅLLØST: Verken Zlatan Ibrahimovic eller lagkompisene i PSG klarte å sette ballen i mål mot Ajaccio fredag kveld. (Foto: BENOIT TESSIER, © gk)

Carlo Ancelottis lag tåler ikke å kaste bort poeng på eget gress mot lag som sliter på nedre halvdel av tabellen. PSG topper tabellen med ett poeng foran Lyon og Marseille, men duoen kan ta seg forbi med hver sin seier i løpet av helgen.

Vertene fikk det tøffere enn ventet og måtte spille hele annen omgang med én mann mindre på banen. Det skyldtes Thiago Mottas utvisning rett før pause.

Nyervervelsen Lucas Moura (20) fikk tillit fra start sammen med Zlatan Ibrahimovic i PSG-angrepet. Det ble likevel ingen scoringer på Parc des Princes.

PSGs nysigneringen Lucas Moura i kampen mot Ajaccio. (Foto: KENZO TRIBOUILLARD/Afp)

Daniel Braaten spilte fra start for Toulouse i 2-2-kampen borte mot Saint-Étienne. Vertene tok ledelsen ved Loric Perrin etter halvspilt første omgang, mens Étienne Didot utlignet for bortelaget like etter.

Serge Aurier sendte Toulouse i føringen rett før pause. Med sin scoring etter 62 minutter sørget Yohan Mollo for at kampen endte uavgjort. (©NTB)