Løke og Haraldsen blir i Györ

Håndballklubben Györ bekreftet fredag at de har forlenget avtalene med landslagsspillerne Heidi Løke og Katrine Lunde Haraldsen.

Begge de norske håndballprofilene har undertegnet for to nye sesonger, Haraldsen med opsjon på et tredje år. Györ satset hardt og har også sikret nye kontrakter med Eduarda Amorim og Adrienn Orbán.

Løke har ventet med å forlenge med den ungarske storklubben, blant annet fordi sønnen Alexander starter på skole til høsten. Men strekspilleren valgte til slutt å bli utenlands.

– Jeg har funnet et av de beste lagene i verden her. Det viktigste er at klubben jobber profesjonelt, og at alt er på et høyt nivå. Samtidig har beslutningen min vært avhengig av en god løsning for sønnen min. Alexander starter på internasjonal skole her i september, og en norsk lærer vil komme innom tre ganger i uken for å lære ham skriving og lesing på morsmålet, sier Løke i en pressemelding.

For målvakt Katrine Lunde Haraldsen er det også viktig at klubben har høye sportslige ambisjoner.

– Hovedmotivasjonen bak kontraktsforlengningen er at Györ er verdens beste klubb. Lagmedlemmene og samarbeidet med den nye treneren gjør meg glad. Jeg liker livet i Györ, sier Haraldsen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2