Osman drømmer om mesterligaspill

Everton-veteranen Leon Osman tror lagets fine form kan sikre det en plass blant de fire beste i Premier League ved sesongslutt.

Etter 10 år og over 300 kamper for Liverpool-klubben, tør Osman endelig å håpe på spill i Europas gjeveste klubbturnering. Midtbanespilleren vet at Everton vanligvis avslutter sesongen sterkt og tror på en topp 4-plassering dersom klubben unngår skader.

– Vi kommer nok heller nærmere enn lenger ifra (4.-plassen). Vi har utviklet oss som lag. Vi spilte mye uavgjort i starten av sesongen, men har funnet en måte å vinne kamper på. Det bør sette oss i en god posisjon, sier 31-åringen.

Med kun ett tap på de siste ni seriekampene ligger Everton på 5.-plass i ligaen. To poeng skiller opp til Chelsea og ytterligere ett til Tottenham. Første utfordring blir å slå Swansea på hjemmebane lørdag.

– Testen blir å opprettholde formen. Tidligere har vi klarte det i annen halvdel av sesongen, og nå har vi hatt en rimelig god start på vårsesongen. Vi håper vi har dybden til å klare det, men vi må ha litt flaks for å holde nøkkelspillerne våre skadefri, sier Osman.

Swansea kommer rett fra 2-0-seier over Chelsea på bortebane i ligacupens semifinale. Waliserne har fire strake seriekamper uten tap, men har vunnet kun én av dem. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2