Norsk håndballtap for Østerrike

Norges håndballherrer tapte 32–34 for Østerrike i den første kampen i en firenasjonersturnering torsdag kveld.

SOLID: Kristian Bjørnsen imponerte da han fikk sjansen for Norge mot Tyrkia i høst. (Foto: Alley, Ned/NTB scanpix)

Norge lå under 16–17 til pause. Norge tok timeout på stillingen 28–32 etter 23 spilte minutter. Etter det våknet Norge litt og de scoret tre på rappen. Magnus Dahl kom også inn i målet igjen og bidro med noen redninger. Ifølge rapportene var Christoffer Rambo Norges beste spiller. Han scoret også sju mål. Kristian Bjørnsen ble Norges toppscorer med åtte fulltreffere.

I den andre kampen vant Sverige 32–26 over Tsjekkia.

Norge møter Tsjekkia i Västerås fredag og Sverige i Langhus søndag. (©NTB)