basss
basss

Lettskremte Basse vist frem i «Ellen DeGeneres Show»

Det norske YouTube-fenomenet har nådd Statene. Slik reagerte amerikanerne.

Basse Andersen har fått tittelen «Norges mest lettskremte mann».

Etter NRK Sørlandet filmet han mens han ble skremt av de minste ting, har videoen gått sin seiersgang på nett.

På YouTube har klippet blitt sett over 2,5 millioner ganger.

Nå har talkshowvert Ellen DeGeneres snappet opp klippet.

Fryder publikum

– Dette er en kar fra Norge. Folk sier at han er den mest lettskremte karen i verden, sier hun i talkshowet sitt, før hun viser klippet.

Her ser en blant annet Basse kaste seg av stolen sin etter at noen slenger en potteplante på pulten hans. Etter at klippet er vist, klapper publikum fornøyd, og Ellen utbryter: «Allright!».

Ellen DeGeneres Show har lagt sitt klipp ut på YouTube, og det har nå blitt sett 170.000 ganger.

Se DeGeneres-innslaget her:

Rart å bli kjent

Basse forteller TV 2 at det er rart å ha blitt et kjent navn.

– Jeg klarer ikke å forholde meg til det, for det er veldig rart. Nå er det også masse treff i Kina og Russland. Senest i går fikk jeg en telefon fra Peru, og en nordmann der som sa: «Nå har du akkurat vært på TV her». Så det har tatt helt av, og den tyske TV-kanalen RTL har kontaktet meg. For meg er det helt uvirkelig.

Ment internt

Basse gjestet i desember «God morgen Norge», og ble vettskremt av Blomster-Finn. Han sa da at han håpet at ting ville roe seg.

– Det jeg håper, som jeg må få lov til å se til det norske folk og hele verden, er la meg være i fred! For det var jo ikke meningen at dette skulle komme ut, det var jo ment internt. Så nå har du det problemet at nå skal alle skremme meg!

Han fortalte at han jevnlig blir oppsøkt av vilt fremmede som skal skremme ham.

– Men så har du den andre biten: Vi var ute på restaurant på lørdag og hadde vært på konsert. Da er det jo selvfølgelig folk som er smårusa og skal ha det veldig gøy. Vi sitter med ryggen til og da er det både jeg og kona som nesten faller i gulvet. Det var så fullstendig uventet for henne også. Så det er ikke noe gøy, men man må kanskje leve med det når man stikker hodet fram.

Se Basse bli skremt av Blomster-Finn her:

687796