Zlatan har slått til i Paris Saint Germain, og i dag er det duket for flere mål mot et kraftig svekket AC Ajaccio (Foto: STEPHANE MAHE/Reuters)
Zlatan har slått til i Paris Saint Germain, og i dag er det duket for flere mål mot et kraftig svekket AC Ajaccio (Foto: STEPHANE MAHE/Reuters)
tippesaken_header
tippesaken_header

Fransk åpning av langoddshelgen

To hjemmelag med gode forutsetninger spilles

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Dijon - Le Mans H: 1,80 U: 2,85 B: 3,35

Paris Saint-Germain - AC Ajaccio (0-1) H: 1,52 U: 3,90 B 3,85

Totalodds: 2,74

Innleveringsfrist: 19:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 150 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Dijon - Le Mans H: 1,80 U: 2,85 B: 3,35

Fransk Ligue 2. Dijon har med 6-3-1 hjemme og 1-4-3 borte fem poeng frem til tredjeplassen. Sju poeng ble tatt på de siste tre i 2012. Cupen røk de ut av tidlig, og vertene spilte således ikke forrige helg. Toppscorer Tavares er blant spillerne som ikke er med i kveldens 16-mannstropp. Le Mans er med 1-2-7 nest svakest av alle på fremmed gress, men de har fire poeng ned til streken. Det ble 2-3 hjemme for Monaco i siste seriekamp før jul. 2013 ble innledet med 1-2-tap hjemme for Le Poiré sur Vie fra femte nivå, hvor de stilte med ok mannskap. Spissene Mendes og Sylla er ute av troppen siden cupfadesen, mens Thomas (mb) og Belfort (a) returnerer. Når Le Mans har tapt sju av ti bortekamper har de neppe mye å hente mot hjemmesterke Dijon. H til 1,80 får plass på kupongen.

Paris Saint-Germain - AC Ajaccio (0-1) H: 1,52 U: 3,90 B 3,85

Frank Ligue 1. Paris Saint-Germain topper som ventet halvveis, men Lyon og Marseille har samme poengsum. 2013 ble innledet med 4-3-tap borte over Arras i cupen, men den turneringen blir ikke prioritert så høyt. Vertene vant de fire siste i høstsesong, scoret 12 mål, slapp inn null. Tiéné (f) og Sissoko (mb) blir borte under afrikamesterskapet. Armand (f) og van der Wiel (f) er skadet. AC Ajaccio har tre poeng ned til streken. De tapte for henholdsvis 2-3 borte for ESTAC Troyes og 2-4 hjemme for Rennes i de siste to før jul. Cupen ble det ferdige med etter straffetap borte mot Rouen. Albert Emon overtok som trener i desember. Faty (mb), Tibéri (mb) og Oberhauser (a) er skadet. Diawara (f), Medjani (mb), Mostefa (mb), Belghazouani (a) og Diarra (a) er alle opptatt med sine afrikanske landslag. Dette ligner en klokkeklar H.

Om spillet: AC Ajaccio har 5-1-4 med dette utgangspunktet borte, Paris Saint-Germain 4-2-4 hjemme. Med gjestenes mange fravær skal Paris Saint-Germain vinne med minst to mål. 4-0?

Få gratis kortleser her