Conte risikerer ny utestengelse

Juventus-trener Antonio Conte vil bli kalt inn som vitne i en kampfiksingssak i Bari. Ifølge italienske medier risikerer han å bli utestengt for annen gang denne sesongen.

I desember var Conte igjen tilbake på Juve-benken etter å ha sont ferdig en suspensjon på fire måneder. Han ble straffet for ikke å ha meldt ifra om mulig kampfiksing da han var trener i Siena i 2010/11-sesongen.

Nå kan han bli straffet for det samme fra sin tid i Bari. Påtalemyndigheten i byen i ferd med å gjøre seg ferdig med etterforskningen av to kamper fra serie B. Under lupen er hjemmekamper mot Treviso i 2008 og Salernitana i 2009. Conte var Bari-trener mellom 2007 og 2009.

Rundt 20 personer har blitt etterforsket og kan bli staffet i forbindelse med kampfiksing. Blant disse er Andrea Ranocchia (nå i Inter), keeper Jean François Gillet og Christian Stellini. Sistnevnte var Contes assistenttrener i både Siena og Juventus, men sluttet i Torino-klubben i august etter å ha blitt funnet skyldig i en korrupsjonssak.

Conte ledet Juventus til italiensk seriegull forrige sesong. Klubben leder i øyeblikket med fem poeng ned til Lazio. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2