Laudrups lag vil ryste Chelsea

Michael Laudrup har styrt Swansea med en stødig hånd. Onsdag venter et tøft møte med Chelsea i første semifinaleoppgjør i den engelske ligacupen.

Swansea er i sin første ligacup-semifinale noensinne. Waliserne, som til nå også har gjort sakene sine godt i serien, frykter ikke Chelsea på Stamford Bridge onsdag.

I forrige hjemmekamp tapte London-klubben overraskende 0-1 for bunnlaget Queens Park Rangers. Det har Swansea-keeper Michel Vorm selvsagt fått med seg.

– Det QPR fikk til forrige uke er inspirerende. De ble totalt avskrevet etter at Chelsea slo Aston Villa 8-0, men de gikk ut på banen og vant. Vi må ha troen på oss selv og gi alt helt til siste sekund, sier Vorm ifølge Sky Spors.

– Chelsea har Juan Mata som sin beste spiller og har akkurat kjøpt Demba Ba. De har så mange spillere som kan utgjøre en forskjell. Men vi har vist at vi er i stand til å konkurrere med alle. Vi er vanskelige å slå, spesielt på bortebane. Vi har slått Arsenal, QPR og Fulham i London denne sesongen.

Michael Laudrups mannskap er på 9.-plass i den engelske eliteserien. Waliserne klarte i helgen å sikre omkamp etter 2-2 hjemme mot Arsenal i FA-cupens 3. runde. Returoppgjøret i ligacupen spilles 23. januar. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2