Sir Alex Ferguson vil hente Frank Lampard til Manchester United
Sir Alex Ferguson vil hente Frank Lampard til Manchester United

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Sir Alex vil hente Frank Lampard til Manchester United

Og Luka Modric kan være på vei tilbake til England. Få med deg ryktebørsen her!

Her er dagens tips fra ekspertene! sportogspill.no

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt.

Klubber har kunnet signere Bosman-spillere, men nå er overgangsvinduet endelig åpent og kjøpefesten kan starte.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: Her er årets lag i verden: – Folk liker fotballen som spilles i Spania

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:

Frank Lampard er ferdig i Chelsea, og nå skal London-klubben ha identifisert Marouane Fellaini som deres foretrukne erstatter for midtbaneveteranen. Belgieren har en utkjøpsklausul på 200 millioner kroner, en sum de blå er innstilt på å matche, hevder The Times.

Lampard kan for øvrig få et uventet tilbud. Ifølge Daily Telegraph gjør Sir Alex Ferguson seg klar til å hente Chelsea-spilleren til Manchester United når kontrakten hans går ut.

Chelsea-eier Roman Abramovitsj kan gå glipp av 100-millionersmannen Taison etter at Manchester City prøvde å kapre 24-åringen som spiller for Metalist Kharkiv. Det melder Daily Mirror.

Luka Modric kan være på vei tilbake til engelsk fotball. Ifølge rapportene, gjengitt i blant annet Metro, skal han være utilpass i Spania og 27-åringens tilgjengelighet har alarmert både Chelsea og Manchester City som altså kjemper om flere av de samme spillerne.

Modric (Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/Afp)
Modric (Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/Afp)

Daily Express skriver at Sunderland er enig med Bursaspor om en overgangssum for Alfred N'Diaye.

Men samtidig vil Martin O'Neill gå glipp av Tim Cahill. Det har vært snakk om en låneovergang for New York Red Bulls-spilleren mens den amerikanske serien har vinterpause, men overgangen ser ut til å falle i fisk, ifølge Sunderland-Mad.

Les også: Lundekvam ville gitt Lampard ny kontrakt

Fulham jobber med en dobbelsignering. Tom Huddlestone fra Tottenham og Romas målvakt Maarten Stekelenburg kan begge være på vei til London, melder Daily Mail.

David de Gea skal ifølge ryktene være på vei ut dørene på Old Trafford, og Daily Express sier at Galatasaray-keeper Fernando Muslera bli erstatteren.

Liverpool er interessert i å hente Davide Astori fra Cagliari skriver Daily Mail. Midstopperen vil koste rundt 80 millioner kroner.

QPR hadde håpet å signere Marseille-spiss Loic Remy, men det kan se ut som om Premier League-rival Newcastle skal slå dem til matfatet skriver Daily Mirror.

Lucas Biglia er en mann som ofte går igjen i ryktespaltene. Den argentinske midtbanespilleren er nå ønsket av Arsenal mener Independent å vite. Han vil koste rundt 65 millioner kroner.

Øvrig:

Les også: Guardiola varsler retur som trener

Josep Guardiolas sabbatsår nærmer seg slutten, og nå skriver Daily Star at spanjolen er ivrig etter å komme i gang med trenergjerningen igjen. Det skal ha satt mange klubber i høyeste beredskap og den tidligere Barcelona-sjefen skal allerede ha åtte konkrete tilbud.

Josep Guardiola ønsker å prate med Chelsea
  om den ledige managerjobben i London-klubben. (Foto: Stephen Pond/Pa
  Photos)
Josep Guardiola ønsker å prate med Chelsea om den ledige managerjobben i London-klubben. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Juventus er på spissjakt. De har allerede hatt et bud inne på Fernando Llorente, men skal være interessert også i Didier Drogba. The National referer sitat fra Juventus-direktør Beppe Marotta som bekrefter det hele til Domenica Sportiva.

Samtidig har AC Milan utelukket at de er interessert i å signere Mario Balotelli, melder SkySports.

De er derimot interessert i å signere Momo Sissoko fra Paris Saint Germain. Den tidligere Liverpool-spilleren vil ikke koste mer enn drøye 20 millioner kroner, skriver Gazetta dello Sport.

Hvem håper du din klubb kjøper i januar? Ta debatten i kommentarfeltet under!