BLE UTVIST: Sergio Busquets. (Foto: JOSE MANUEL RIBEIRO/Reuters)
BLE UTVIST: Sergio Busquets. (Foto: JOSE MANUEL RIBEIRO/Reuters)

Sjekk mandagens fotballrykter: – Real Madrid vil hente Barcelona-profil

Og Chelsea vil kjøpe Isco fra Malaga. Få med deg ryktebørsen her!

Her er dagens tips fra ekspertene! sportogspill.no

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt.

Klubber har kunnet signere Bosman-spillere, men nå er overgangsvinduet endelig åpent og kjøpefesten kan starte.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:

Everton har for alvor kastet seg inn i jakten på Moldes stopperjuvel Vegard Forren, og skal ha kommet med et bud på 37,5 millioner kroner som er blitt akseptert av Molde. Det skriver The Daily Mail mandag. Fulham skal ha kommet med et bud på Forren torsdag forrige uke, og manager Ole Gunnar Solskjær har bekreftet at landslagsspilleren vil bli solgt for Tippeliga-sesongen 2013.

David Moyes er interessert i Vegard Forren (innfelt). (Foto:
  Phil Cole/Pa Photos)
David Moyes er interessert i Vegard Forren (innfelt). (Foto: Phil Cole/Pa Photos)

The Daily Mirror hevder at Sir Alex Ferguson vil signere enda ny keeper i januar for å gi David de Gea og Anders Lindegaard økt konkurranse. Ifølge avisen vurderer Manchester United et bud på Stoke Citys sisteskanse Asmir Begovic eller Liverpools Pepe Reina. Begge kan spille i Europa denne sesongen.

Asmir Begovic
  (Foto: Nigel French/Pa Photos)
Asmir Begovic (Foto: Nigel French/Pa Photos)
¨

Sunderland skal være interessert i å legge inn et bud på Swansea-spissen Danny Graham, melder Sky Sports News.

Chelseas manager Rafael Benitez står fast på at veteranen og klubblegenden Frank Lampard foreløpig ikke vil bli tilbudt en ny kontrakt, skriver Daily Telegraph.

Frank Lampard, Chelsea. (Foto: Martin
  Rickett/Pa Photos)
Frank Lampard, Chelsea. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Samtidig skriver Daily Mirror at midtbanespilleren Lampard har innsett at karrieren på Stamford Bridge er over til sommeren, og at han må på jakt etter en ny klubb.

Chelsea på sin side går med planer om å legge inn et bud på Malaga spisstjerne Isco i januar, skriver flere ulike engelske aviser. 20-åringen er imidlertid også ønsket av Premier League-rival Manchester City.

Isco (Foto: Jorge Guerrero/Afp)
Isco (Foto: Jorge Guerrero/Afp)

West Ham er blitt koblet til fotballikonet David Beckham, men manager Sam Allardyce avviser at det er aktuelt for klubben å hente 37-åringen til Upton Park.

Manchester City planlegger et bud på omlag 410 millioner kroner for Napoli-spissen Edinson Cavani som en erstatter for omstridte Mario Balotelli, skriver Daily Mail.

Edinson Cavani (Foto: Salvatore Laporta,
  © SL AP)
Edinson Cavani (Foto: Salvatore Laporta, © SL AP)

Franske Rennes har avvist et bud på 72 millioner koner fra QPR for midtbanespilleren Yann M'Vila. 22-åringen er også blitt koblet til Arsenal og Tottenham.

Både Manchester United og Arsenal vurderer et bud på Valencias Sofiane Feghouli. 23-åringen reiser i januar til Africa Cup of Nations for å spille med sitt landslag Algeria, skriver TalkSport.com.

Daily Mail kommer med nye spekulasjoner om Arsenal. Ifølge avisen vil «Gunners» hente James McCarthy fra Wigan for rundt 70 millioner kroner. Liverpool og Everton har også vist tidligere vist interesse for midtbanespilleren.

Øvrig:

Det har blitt spekulert mye rundt Robinhos fremtid i Milan. Nå opplyser visepresidenten Adriano Galliani at angriperen blir værende. – Han ville flytte tilbake til Santos, men verken Robinho eller Milan kunne komme til enighet med den brasilianske klubben, sier Galliani til acmilan.com.

Ifølge den spanske avisen Sport vil Real Madrid «ta en Figo» og hente en profil fra Barcelona. Real Madrids president Florentino Perez vil kjøpe Sergio Busquets foran neste presidentvalg i klubben. Barcelonas midtbanestjerne har en kontrakt på Camp Nou ut sesongen 2015 og har en utkjøpsklausul på 1,1 milliarder kroner.

ØNSKET
  AV CITY: Sergio Busquets. (Foto: JOSE MANUEL RIBEIRO/Reuters)
ØNSKET AV CITY: Sergio Busquets. (Foto: JOSE MANUEL RIBEIRO/Reuters)

Fenerbahce er blitt enig med om betingelsene for kjøpet av Younes Belhanda fra Montpellier. Den tyrkiske klubben vil betale rundt 95 millioner kroner for den offensive midtbanespilleren, skriver tyrkiske Ntvspor.

Marseille ønsker å beholde Joey Barton i ytterligere én sesong. 30-åringen er for øyeblikket utlånt fra QPR.

David Villa kan ende opp i Atletico Madrid til sommeren. Ifølge spanske medier vil Atletico Madrid hente Villa fra Barcelona som erstatter for Radamel Falcao, som vil forlate klubben ved sesongslutt.

David Villa (Foto: Angel Fernandez, © MAM
  CD**TOK**)
David Villa (Foto: Angel Fernandez, © MAM CD**TOK**)

Serie A-giganten Juventus vil gi Manchester City kamp om underskriften til Fiorentina-stjernen Stevan Jovetic, hevder italienske medier.

Juventus' Serie A-rival Inter vil på sin side kapre signaturen til Nuri Sahin, som for øyeblikket er på lån fra Real Madrid hos Liverpool.

Galatasarays manager Fatih Terim ønsker å styrke troppen med underskriften til Atletico Madrids midtbanestjerne Diego, hevder Milliyet.

Hvem håper du din klubb kjøper i januar? Ta debatten i kommentarfeltet under!