Jönsson (Foto: Alley, Ned/NTB scanpix)
Jönsson (Foto: Alley, Ned/NTB scanpix)

Jönsson var i Vålerenga-forhandlinger søndag

Jan Jönsson og Kjetil Rekdal skal være de to kandidatene Vålerenga vil velge mellom til den ledige trenerjobben.

Vålerenga jakter fremdeles en ny trener til den ledige sjefsstolen etter at Martin Andresen takket av etter fjorårets sesong. Forsøkene på å hente tidligere Tromsø-trener Per Mathias Høgmo nådde aldri frem, men VIF skal likevel har to klare kandidater igjen på blokka.

Ifølge VG var nylig avsatte Rosenborg-trener Jan Jönsson i møter med Vålerenga-ledelsen i Oslo Sentrum. 52-åringen ble avbildet av avisen da han forlot møtet like før klokken halv sju.

Svensken og Kjetil Rekdal skal være de to kandidatene som står igjen på ønskelisten til osloklubben.

– Det er ingen konklusjon ennå, men utover det kan jeg ikke si noe om hvorfor jeg er her, sa Jönsson til VG etter å ha forlatt søndagens møte.

Les også: – Høgmo sa nei til Vålerenga

Styreleder i Vålerenga, Åge Petter Christiansen, uttalte senere søndag kveld at de håper å kunngjøre den nye treneren i løpet av kort tid, men at klubben ennå ikke har bestemt seg for hvem som får tilbud om kontrakt.

Som TV 2 Sporten meldte forrige uke skal også Aalesund være ute etter å sikre seg tjenestene til Jönsson. «Tangotrøyene» hadde et ønske om å få på plass en avtale før helgen, men nå kan de se ut som at Vålerenga-interessen har snudd opp-ned på de planene.

Les også: Rekdal: – Jeg har ikke hørt noe fra Vålerenga