Dean Saunders (Foto: SCANPIX)
Dean Saunders (Foto: SCANPIX)

Tidligere Premier League-helt erstatter Solbakken

Dean Saunders blir ny manager i Wolverhampton.

Det bekreftet waliserens tidligere arbeidsgiver, Doncaster, på sitt nettsted søndag kveld. Saunders ble tilbudt jobben under ett døgn etter at Solbakken fikk sparken i Wolves lørdag.

Allerede lørdag kveld kom de første rapportene om at Saunders ville ta over Wolves.

Ifølge Doncaster-direktør Gavin Baldwin har Saunders takket ja til jobben.

– Jeg har akkurat snakket med Wolverhampton-direktør Jez Moxey, og kan bekrefte at Dean Saunders har blitt enig med klubben om å bli manager på Molineux. Jeg vil takke Dean for den fantastiske jobben han har gjort i Doncaster, sier Baldwin.

Les også: Solbakken: – Aldri i nærheten av å vurdere Vålerenga
Les også: Dette var din tid som Wolves-sjef, Ståle

Den tidligere stjerneangriperen, som i sine beste år spilte for Derby, Liverpool og Aston Villa, skal ha blitt anbefalt til Wolves-eier Steve Morgan av hans forbindelser i Liverpool.

Solbakken måtte gå etter et overraskende tap for Luton i FA-cupens 3. runde lørdag. Heller ikke i mesterskapsserien har det gått som ønsket for Wolverhampton. Laget, som rykket ned fra Premier League sist sesong, ligger på en skuffende 18.-plass.

Doncaster kjemper i toppen av engelsk 1. divisjon. Klubben er à poeng med serieleder Tranmere, men holder annenplassen på grunn av dårligere målforskjell. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2