liverpool3
liverpool3
stu
stu
Sturridge (Foto: liverpoolfc.com)
Sturridge (Foto: liverpoolfc.com)

Suarez handset og scoret: – Ekstra provoserende når han kysser hånden han bruker

Kontroversiell scoring, mens Daniel Sturridge scoret i Liverpool-debuten.

Mansfield-Liverpool 1-2:

Daniel Sturridge forlot Chelsea til fordel for Liverpool onsdag denne uken, og søndag fikk han sin debut for rødtrøyene i FA-cupkampen mot Mansfield.

Og Sturridge brukte ikke lang tid på å markere seg. Etter sju minutter ble han spilt fra av Jonjo Shelvey, og alene med keeper var han iskald da han satte inn 1-0-ledelse for sin nye klubb.

Suarez handset og scoret
Suarez Liverpool-nykommeren fikk 56 minutter før han ble erstattet av Luis Suarez. Han brukte tre minutter på å score.

Suarez kom til avslutning fra kloss hold, men Mansfield-keeperen reddet. Returen traff imidlertid hånden til Suarez, og handsen endte opp med å bli en perfekt demping for uruguayaneren som kunne sette ballen i åpent mål.

– Det skulle helt klokkeklart blitt avblåst for hands, sier Thomas Myhre om situasjonen.

Se kampreferat i videovinduet over!

Se studiopraten her:

690297

– Ekstra provoserende
Selv om scoringen skulle vært annullert så kysset Suarez hånden som sørget for en målgivende.

– Han kysser jo alltid hånden etter han har scoret, men det er selvfølgelig ekstra provoserende når han kysser hånden han bruker på å ta ballen på vei inn i mål med, sier Erik Thorstvedt.

Peter Beagrie mener Liverpool møtte så enkel motstand at Suarez rett og slett burde fortalt at ballen traff hånden hans.

– Når du møter er lag fra utenfor ligasystemet, så bør du rekke opp hånden og si at det skulle blitt annullert, sier Beagrie.

Forsvares av Mansfields manager

cox (Foto: Nick Potts)
cox (Foto: Nick Potts)

Mansfield-manager Paul Cox tok Suarez i forsvar etter handsen, og er sikker på at det ikke var noen bevisst juks fra Suarez’ side.

– Nei, det tror jeg ikke. Om jeg skulle gått ut og sagt det hadde det vært ganske billig. Hadde den gått inn på den andre enden og en av våre spillere hadde gjort det, så tror jeg vi hadde akseptert det. Dette er FA-cupen, og det er dette som gjør den så vakker. Noen ganger går det din vei, andre går det ikke din vei, sier han til Daily Mail.

Derfor mener han Suarez gjorde rett da han ikke sa fra om at ballen traff hånden.

– Jeg mener vi ikke bør be ham om å gjøre noe annet enn det 99 av 100 spillere ville gjort, sier Cox.

Cox velger i stedet å hylle den uruguayanske stjernespissen.

– Han er en fantastisk talentfull spiller, jeg hadde dratt for å se ham uke etter uke. Han er en glimrende spiller, sier Cox.

Redusering
Lille Mansfield ga seg heller ikke etter den kontroversielle scoringen. Med elleve minutter igjen dundret Matt Green inn Mansfields 1-2-redusering.

Hjemmelaget kjempet tappert, men Suarez-scoringen ble tungen på vektskålen, og dermed er Liverpool videre til fjerde runde i FA-cupen. Der venter Oldham for Bredan Rodgers' menn.

Slik starter Liverpool: Jones, Wisdom, Robinson, Carragher, Coates, Lucas, Allen, Shelvey, Suso, Downing, Sturridge.

Full oversikt: Sjekk alle Premier League-overgangene her!