Etterlengtet seier for Deportivo

Med Domingos Paciência ved roret vant Deportivo La Coruña for første gang på åtte kamper og tok seg opp fra bunnplassen i spansk 1. divisjon med 1-0 over Málaga lørdag.

Seieren var overraskende og hindret samtidig Málaga fra å klatre opp til 3.-plassen i den spanske toppdivisjonen. Gjestene tapte terreng til Barcelona, Atlético Madrid og Real Madrid i toppen.

Paciência erstattet José Luis Oltra i starten av uken og fikk en pangstart. Han ledet Deportivo til sesongens tredje seier på 20 kamper i alle turneringer. I debutkampen så han Pizzi bli matchvinner i det 57. minuttet.

Angriperen utnyttet et svakt tilbakespill av gjestene, rundet en forsvarsspiller og satte ballen inn ved nærmeste stolpe.

Det løftet Deportivo opp til nest siste plass i serien, men i bunnen er det jevnt. To poeng skiller de seks svakeste lagene i La Liga før den 18. ligarunden fortsetter søndag og mandag.

Aller sist ligger Osasuna etter 0-1 borte for Sevilla lørdag kveld. Emir Spahic ordnet seier for vertene etter en corner i kampens 83. minutt. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2