Anders Jacobsen føler seg klar

Anders Jacobsen er i angrepsposisjon igjen. Han mener at bakken i Bischofshofen kanskje passer ham litt bedre enn den «lille» bakken i Innsbruck.

Paul Ausserleitner-bakken i Bischofshofen har en bakkestørrelse på 140 meter og er en mer flygebakke og kanskje mest kjent for sitt flate tilløp. Lørdag er det kvalifisering, mens det fjerde og siste rennet i den tysk-østerrikske hoppuken arrangeres søndag.

– Forberedelsene foran et renn går mye på det samme. Jeg har hele tiden i hodet om å hoppe langt og penest på ski. Følelsen av å mestre er den samme, sa en offensiv Jacobsen etter trening og oppvarming lørdag formiddag.

Han vant de to første rennene i hoppuken, men måtte nøye seg med sjuendeplass fredag og mistet sammenlagtledelsen til Gregor Schlierenzauer.

– Jeg har hatt min beste natt og hadde en god seng å sove i. Jeg er klar for en ny bakke. Bischofshofen passer meg godt med sitt flate tilløp, sa Jacobsen.

– Jeg har vært her før og har lagt en plan. Så blir det spennende å se om det slår ut med en gang. Det er veldig flatt i tilløpet her slik at man å endre litt på vinkler i kroppen i tilløpet. (©NTB)