Clippers best i byen

Anført av Chris Paul var Los Angeles Clippers sterkest i byduellen mot Los Angeles Lakers i NBA fredag.

Paul noterte seg for hele 30 poeng og 13 assist da Clippers vant 107-102 over Lakers.

Clippers sto i fare for å rote bort seieren i siste periode. Laget hadde bygget seg opp en 19 poengs ledelse, men Lakers klarte å redusere den til to poeng da to minutter gjensto (99-97). Men Paul holdt roen og scoret Clippers' åtte siste poeng.

Clippers har hatt en imponerende første del av sesongen og ligger på annenplass i Western Conference. Laget fikk også stoppet tapsrekken på to kamper. Før det vant Clippers 17 kamper på rad. Lakers hentet stjerneduoen Dwight Howard og Steve Nash før sesongen, men har skuffet stort. Laget er helt nede på ellevteplass.

Kobe Bryant scoret 38 poeng for Lakers, som har tapt tre av sine fire siste kamper.

I Miami tapte hjemmelaget Heat 89-96 mot Chicago Bulls. Carlos Boozer scoret 27 poeng og hentet 12 returer for gjestene. LeBron scoret 30 poeng, men kunne ikke hindre tap for Heat. (©NTB)