kopnrad
kopnrad

Godset-Konradsen ønsket av Rennes

– Jeg har ikke hørt noen ting konkret, sier Strømsgodset-spilleren.

Oslo/Trondheim (TV 2 Sporten): Franske Rennes, Alexander Tettey og Kjetil Rekdals tidligere arbeidsgiver, har fulgt U21-landslagsspilleren i lengre tid.

TV 2 Sporten er kjent med at Anders Ågnes Konradsen nå er sterkt ønsket i Ligue 1-klubben som ligger på fjerdeplass seks poeng bak serieleder PSG.

Les også: – Rosenborg har forhørt seg om Stefan Johansen

Midtbanespilleren imponerte stort for Strømsgodset i sølvsesongen og var sentral på U21-landslaget som kvalifiserte seg for sommerens EM-sluttspill. Han ble også tatt ut i A-landslagstroppen som møtte Ungarn i Budapest, men måtte melde forfall til den pågående samlingen i Afrika grunnet sykdom.

– Jeg har ikke hørt noen ting konkret. Det er ingenting som kommer til å skje med det første, sier Konradsen til TV 2 Sporten.

Så det stemmer ikke at du er aktuell for Rennes?

– Det har ikke jeg hørt noen ting om i alle fall. Det er kun rykter. Jeg forholder meg til at jeg har kontrakt med Strømsgodset og skal være i Drammen. Jeg trives godt her og gleder meg til å starte sesongoppkjøringen, sier spilleren som har kontrakt med drammenserne ut neste sesong.

– Frister utlandet?

– Utlandet drømmen for mange, for meg også. Jeg er oppvokst med både tysk og engelsk fotball, så klart hadde det vært morsomt å få spilt der en gang, sier midtbanespilleren.

Konradsen forteller at han allerede i går morgen kjente at han ikke var frisk og at han derfor tok kontakt med landslagsledelsen for å melde forfall til Afrika-samlingen.

– Med denne formen var det ikke noe vits i å dra til Sør-Afrika. Det er bedre å holde seg hjemme og bli frisk, sier Konradsen.

– Så du ble ikke hjemme for å signere for en ny klubb?

– Nei, jeg er hjemme på grunn av forkjølelse.

Daglig leder i Strømsgodset, Erik Espeseth, svarer følgende på spørsmål om Rennes har tatt kontakt med drammenserne vedrørende en mulig overgang for Konradsen:

– Vi uttaler oss ikke om noe som helst om mulige, eventuelle eller ikke mulige overganger uansett før det er en realitet.