Justyna Kowalczyk (Foto: Jeff McIntosh/Pa Photos)
Justyna Kowalczyk (Foto: Jeff McIntosh/Pa Photos)
tippesaken_header
tippesaken_header

Lite fotball på en spennende og fyldig oddsmeny torsdag

En dobbel fra Tour de Ski spilles

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Astrid U Jacobsen - Riitta-Liisa Roponen J: 1,55 R 2:00

Denise Herrmann - Anne Kyllönen H: 1,65 K: 1,85

Totalodds: 2,56

Innleveringsfrist: 15:10 (merk tiden)

Klikk på lenken under for å levere forslaget med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spillobjekter.)

Lever spillet her:

Astrid U Jacobsen - Riitta-Liisa Roponen J: 1,55 R 2:00

Langrenn i Toblach. Tour de Ski. 4. etappe. Kvinner. 15 km. Fristil. Jaktstart. Nr. 8 mot nr. 10. 16 sekunder skiller fra start. Det var om lag samme avstand mellom de to før denne etappen forrige sesong, men ved målpassering var det nær minuttet i Jacobsens favør. Nå skal Astrid kunne hekte seg på Anne Kyllönen og Charlotte Kalla ut fra start. Riitta-Liisa Roponen har et noe mer vrient utgangspunkt. Hun får følge av Riikka Sarasoja-Lilja fra start, men Sarasoja-Lilja er det neppe så mye hjelp å få fra. Jacobsen til 1,55 finner veien til kupongen.

Denise Herrmann - Anne Kyllönen H: 1,65 K: 1,85

Langrenn i Toblach. Tour de Ski. 4. etappe. Kvinner. 15 km. Fristil. Jaktstart. Denise Herrmann går ut som nr. 4. Hun er fire-fem sekunder bak Kristin Størmer Steira, og da bør hun komme seg opp i ryggen på henne. Hermann ble nr. 8 på sprinten i Sveits tirsdag. Hun trives normalt best i korte renn i fristil, men holdt svært godt i 9 km. klassisk i Oberhof. Anne Kyllönen går ut 24 sekunder etter Herrmann. Hun gjorde det bra i Canada før jul, og i det klassiske rennet i Oberhof var hun sterk. Fristil er dog hennes svakeste side, og hun var langt unna en semifinaleplass i sprinten i Sveits. På denne etappen her forrige sesong tapte hun for eksempel 40 sekunder til Riitta-Liisa Roponen, som hun da startet noen sekunder bak. Kyllönen ble slått av Herrmann på 10 km. fristil i Gällivare i november. 1,65 for duellseier til Denise Herrmann vurderes som det beste spillet i Tour de Ski i dag.

Få gratis kortleser her!