Nyttår680x383 (Foto: Ola Njå Bertelsen)
Nyttår680x383 (Foto: Ola Njå Bertelsen)

Nytt år, nye turer!

Ribba og pinnekjøttet er for lengst fortært, og selv om man bøtet på samvittigheten med mager kalkun på nyttårsaften har man antakelig noen gram nyttårsforsetter å kvitte seg med. I den anledning kan det være greit å være lommekjent. Vi har skiturer dersom det er snø der du bor. Vi har sykkelturer dersom det er bare veier. Vi har gåturer og løpeturer dersom du er rustet for holka. Vi kan rett og slett hjelpe deg ut av sofaen og gjøre deg ett nyttårsforsett lettere.

Det finnes utallige unnskyldninger for å la vær. Det er glatt, det er kaldt, det er langt til en innfallsport for en tur, ikke minst er sofaen veldig behagelig. Likevel. Frisk luft og en liten tur kan gjøre underverker på selvfølelsen, energien og ribbefettet. Vi hjelper deg med inspirasjon og veiledning til turen. Kanskje du vil lage en tur selv også? Med lommekjent appen kan du holde øye med antall forserte meter, høydemeter og kilometer. Rett i lomma!

Hva med en tur rundt Bogstadvannet? Eller Songsvann? Skitur mellom Tryvann og Frognerseteren? Eller gamle Ringeriksvei? En runde i Vestmarka eller Kjekstadmarka Kanskje du heller vil til fjells og ta en skitur gjennom Sanddalen?

Har du en tur du har lyst til å dele med andre? Fine turer kan motivere og inspirere andre til å kaste seg over dørstokkmila og komme seg på tur. Turer kan være alt fra korte turer til lange turer, skiturer, sykkelturer eller mer utfordrende fjellturer.

Lommekjent.no er turportalen for hvermannsen der man kan dele opplevelser, bilder, beskrivelse og løypa i turkartet.