Svømmeren Kitajima skal gifte seg med popstjerne

Den firedobbelte tidligere olympiske mesteren i svømming, japaneren Kosuke Kitajima, skal gifte seg med en 27 år gammel popstjerne.

30-åringen sier i en uttalelse at han har møtt Chisa, som er popstjernens fornavn, jevnlig de siste to årene, og nå har paret bestemt seg for å bli mann og kone.

– Det er på grunn av støtte fra kjæresten min at jeg har vært i stand til å ofre meg fullt og helt om svømmingen, sier Kitajima, som vant gullmedaljene på både 100 og 200 meter bryst i Aten i 2004 og Beijing fire år senere, men som ikke klarte å forsvare gullene sine i London i fjor sommer.

Chisa, som ikke har oppgitt etternavnet sitt, er vokalist i jentetrioen Girl Next Door. Hun sier at hun kommer til å fortsette sangkarrieren sin også etter at hun gifter seg med Japans beste mannlige svømmer.

I fjor sommer var hun til stede og heiet på kjæresten i London-OL, men det hjalp ikke så mye, for Kitajima endte bare på femteplass på 100 og ble nummer fire på 200 meter.

Men han fikk med seg en sølvmedalje på 400 meter medley for lag, så helt tomhendt reiste han ikke fra London. (©NTB) (©NTB)