TIL Spurs? Wesley Sneijder. (Foto: VINCENZO PINTO/Afp)
TIL Spurs? Wesley Sneijder. (Foto: VINCENZO PINTO/Afp)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Endelig er overgangsvinduet åpent!

Få med deg ryktebørsen for 1. nyttårsdag her!

Her er dagens tips fra ekspertene! sportogspill.no

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt.

Klubber har kunnet signere Bosman-spillere, men nå er overgangsvinduet endelig åpent og kjøpefesten kan starte.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:

Demba Ba's representanter var i møte med Chelseas representanter for noen dager siden, men forhandlingene skal ha strandet da lønnskravene var for høye. Ba's representanter bekreftet i går kveld til Mirror at de skulle ha nye samtaler med den regjerende Champions League-mesteren i løpet av de første dagene av overgangsvinduet. Mirror hevder også at Queens Park Rangers - som sliter tungt langt nede på tabellen - også skal være interessert i Premier Leagues mestcorende spiller denne sesongen.

Men ifølge The Sun er ikke Ba den eneste spilleren Rafael Benitez og Chelsea-ledelsen vurderer. Alvaro Negredo skal sørge for å gi Fernando Torres spisskonkurransen han trenger for å prestere optimalt.

Harry Redknapp kommer til å få en tøff jobb med å berge Queens Park Rangers. Nå håper han at Joe Cole skal bli fristet av et tilbud om å flytte tilbake til London. Cole har aldri slått til i Liverpool-trøya, men den tidligere West Ham- og Chelsea-spilleren sitter på ei feit ukelønn som kan stoppe overgangen.

– Han interesserer meg. Jeg henter han gjerne hit om jeg kan. Vi får se hva som skjer, sier Redknapp ifølge Sky Sports.

Wesley Sneijder har vært et navn som har blitt nevnt mange ganger i denne ryktespalten. Nå som vinduet er åpent vil det komme nye spekulasjoner og Tottenham og Liverpool skal være de to mest aktuelle klubbene for Inter-spilleren.

André Villas-Boas ønsker også å innlede forhandlinger med stortalentet Wilfried Zaha som har imponert stort i Championship denne høsten. Dette er det Daily Star som skriver.

HVA SKJER? Wilfried Zaha vet fortsatt ikke hvor han skal spille
  til høsten. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
HVA SKJER? Wilfried Zaha vet fortsatt ikke hvor han skal spille til høsten. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

Brendan Rodgers ryktes å være lysten til å avslutte lånet av Nuri Sahin - et halvt år for tidlig. Liverpool-bossen mener at den utleide Real Madrid-spilleren er for dyr og ikke leverer slik det var forventet. Mirror hevder at dette vil frigjøre penger for å signere Thomas Ince - en spiller som det lenge har versert rykter om skal være på vei til Anfield.

Urokråka Mario Balotelli har sørget for mange overskrifter i engelsk presse. De siste månedene har det blitt sagt at han skal være på vei ut fra stjernegalleriet i Manchester, men det avkrefter nå Roberto Mancini.

– Sheikh Mansour ser talentet til Balotelli og gjennom han blir City en merkevare til resten av verden. Det som også må tas med i diskusjonen er at Mario var en stor investering for klubben og dette er ikke en klubb som kaster penger ut av vinduet, sier Mancini i et intervju som blir gjengitt i Mirror.

Xabi Alonso var en meget populær spiller under tiden på Anfield og med 18 måneder igjen av kontrakten med Real Madrid starter selvsagt spekulasjonene.

– Jeg har ikke bestemt meg om fremtiden. Jeg vil bare forbli i Real Madrid om jeg kan fortsette å spille på det nivået jeg gjør nå. Det er alltid en mulighet for å spille i Premier League igjen da jeg hadde en veldig god tid der, sier Xabi Alonso ifølge Independent.

Theo Walcott skal være på vei bort fra London, og Arsene Wenger har sett seg ut Manchester United-vingen Nani som en passende erstatter for lynvingen. Men nå heller Sir Alex Ferguson kaldt vann i drømmene til Wenger.

– Hans kontrakt går ikke ut før om et og et halvt år. Selvsagt har han en framtid i klubben. Vi trenger en Nani. Han kan by på noe annerledes enn de andre spillerne og spilleren er et stort talent, siteres Ferguson på til manutd.com.

WalcottGoalFeiring (Foto: Tom Hevezi/Ap)
WalcottGoalFeiring (Foto: Tom Hevezi/Ap)

Det er ikke bare spillersalg som er aktuelt i Newcastle. Alan Pardew skal lenge ha hatt sine øyne på West Ham-forsvarer James Tomkins og nå som overgangsvinduet er åpnet igjen kan det by på nye muligheter for Pardew. Dette vil ifølge Daily Mail frigjøre penger for at West Ham kan hente Sunderland-spiss Rickie Lambert.

Scott Sinclair har ikke fått mye spilletid etter overgangen til Manchester City sist sommer og nå har David Moyes forhørt seg om muligheten for å låne den tidligere Chelsea-junioren. The Sun hevder nemlig at Sinclair er frustrert over mangelen på minutter i City-drakta.

Øvrig:

Det er ikke bare engelske klubber som ønsker seg Theo Walcott. Også styrtrike Paris Saint-Germain vurderer muligheten for å hente Walcott. Den tidligere Southampton-spilleren kan fra i dag av starte samtaler med andre klubber siden kontrakten hans går ut til sommeren og Daily Star mener å vite at PSG ønsker å gjøre Walcott lagkamerat med blant annet Zlatan Ibrahimovic.

Sky Sports melder at Carlo Ancelotti ikke lenger skal være interessert i å hente Ashley Cole til Paris. Sportsdirektør Leonardo er sitert på følgende:

– Vi har aldri pratet med Ashley Cole og det har aldri vært noen kontakt. Carlo var treneren hans i Chelsea og det er derfor ryktene går sin gang, sier Leonardo.

LES OGSÅ: Meireles' «spyttestraff» redusert

Det har en stund versert rykter om at Arsenal vil prøve seg på David Villa og Fernando Llorente i januarvinduet, men nå skriver GOAL.com at Wenger også er interessert i Atletico Madrid-spiller Adrian Lopez.

Alexandre Pato har slitt med skader og er lysten på en retur til gamlelandet Brasil for å spille seg i form fram mot VM på hjemmebane i 2014. I følge Sky Sports er spissen på vei til Corinthians.

TIL CHELSEA? Pato kobles til Chelsea (Foto: ALBERTO PELLASCHIAR/AP)
TIL CHELSEA? Pato kobles til Chelsea (Foto: ALBERTO PELLASCHIAR/AP)

Hvem håper du din klubb kjøper i januar? Ta debatten i kommentarfeltet under!