Cristiano Ronaldo (Foto: Manu Mielniezuk/Ap)
Cristiano Ronaldo (Foto: Manu Mielniezuk/Ap)

Sjekk mandagens fotballrykter: – Cristiano Ronaldo har to valgmuligheter

Og Beckham-barna skal være klar for privatskole i London. Få med deg ryktebørsen for nyttårsaften her!

Her er dagens tips fra ekspertene! sportogspill.no

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt.

Klubber har kunnet signere Bosman-spillere, og nå er det bare en dag til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:
Demba Ba skal ikke være den eneste som er på vei til Chelsea. Ifølge The Mirror skal de ha valgt å gå for senegaleseren fordi Radamel Falcao ikke vil forsvinne fra Atletico Madrid før tidligst til sommeren, men Metalist Kharkivs Taison, som senket Rosenborg med en Marcon van Basten-kopi i høst, og Corinthians Paulinho skal være aktuelle for en overgang til Stamford Bridge allerede nå i januar.

Wilfried Zaha sier selv at han ønsker seg nye utfordringer i Premier League. The Independent skriver derfor at Crystal Palace-vingen kan bli involvert i en av januarvinduets store overganger.

Taison
  feirer scoring (Foto: GLEB GARANICH/Reuters)
Taison feirer scoring (Foto: GLEB GARANICH/Reuters)

Joe Cole kan være klar for å gjenforenes med sin tidligere West Ham-manager Harry Redknapp i januar. Ifølge Sky Sports skal Liverpool-spilleren i hvert fall være på vei til QPR.

Ifølge Daily Mail skal Redknapp også være ute etter Yann M'Vila fra Rennes, Loic Remy fra Marseille og Mohamed Diamé fra West Ham. Han skal ha fått i underkant av 200 millioner av QPR-ledelsen å handle for, og ser altså etter spillere som også var linket til Tottenham før manageren forlot White Hart Lane.

En annen mann som skal ha fått penger å handle for er Paul Lambert. Aston Villa-manageren har fått 0-15 i fleisen de siste tre kampene, og nå melder The Telegraph at eier Randy Lerner har utstyrt ham med i underkant av 100 millioner kroner å forsterke laget med.

ZAHA:
  (Foto: PA Wire/Pa Photos)
ZAHA: (Foto: PA Wire/Pa Photos)

Wesley Sneijder linkes til enhver tid til Premier League, og nå er det ikke verken Manchester United, Manchester City eller Tottenham som skal være nærmest en overgang for nederlenderen. Ifølge blant andre Daily Mail skal nemlig Liverpool nå være klubben som virker å være nærmest å sikre seg Inter-spillerens signatur.

Southampton skal ifølge Daily Star ha tilbudt Cagliari i underkant av 80 millioner kroner for den italienske landslagsspilleren Davide Astori. 25-åringen skal også være en interessant mann for Napoli og Juventus.

Det heteste overgangsryktet den siste tiden er nok det som omhandler Cristiano Ronaldo og en potensiell retur til Manchester United. Marca meldte onsdag at portugiseren ikke kommer til å signere ny kontrakt med Real Madrid, og nå melder The Sun at han kan være på vei tilbake til Old Trafford i en overgang som også sender Nani og David De Gea motsatt vei.

Overgangssummen skal ikke være på mer enn snaue 600 millioner kroner, og ikke 1,2 milliarder som også har blitt nevnt. Ifølge avisen har Ronaldo to valgmuligheter. Den ene er Manchester United, «for footballing reasons», mens den andre er Paris Saint-Germain, «for the money». Avisen melder videre at portugiseren kan få rundt tre millioner kroner i uken på Old Trafford, men nesten fem millioner kroner i uken i den franske hovedstaden.

En annen gammel stjerne som kan være på vei tilbake til England er David Beckham. Ifølge blant andre Daily Mail skal han og konen Victoria ha funnet en privatskole til barna Brooklyn, Romeo og Cruz, og dermed spekuleres det i overganger til alt fra QPR til Tottenham.

Artikkelen fortsetter under bildet!

KAN BLI KLUBBYTTER: Både Cristiano Ronaldo, David Beckham og
  Landon Donovan linkes til engelske klubber. Iker Casillas blir nok værende
  i Madrid. (Foto: KEVORK DJANSEZIAN/Afp)
KAN BLI KLUBBYTTER: Både Cristiano Ronaldo, David Beckham og Landon Donovan linkes til engelske klubber. Iker Casillas blir nok værende i Madrid. (Foto: KEVORK DJANSEZIAN/Afp)

Fox Sports er blant nettstedene som melder at en annen MLS-spiller, New York Red Bulls Tim Cahill også kan være på vei mot Premier League-comeback. Det skal være Sunderland som er nærmest en låneovergang for den tidligere Everton-spilleren.

Reading skal ifølge The Sun være interessert i å hente tidligere Wigan-spiller Steve Gouhouri til Madejski. Forsvarsspilleren spiller nå for israelske Maccabi Tel Aviv.

Øvrig:
Tidligere Italia-sjef Marcello Lippi, som nå tjener sine penger i kinesisk Super League og klubben Ghangzhou Evergrande, skal ifølge Daily Mirror være i ferd med å overtale AC Milan om å hente Didier Drogba fra ligarival Shanghai Shenhua.

Ifølge Daily Mirror skal Xabi Alonso også ønske seg tilbake til Premier League. Det vekker nok interesse både hos Liverpool, Chelsea og Manchester United.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Xabi Alonso
  (Foto: LINDSEY PARNABY/EPA)
Xabi Alonso (Foto: LINDSEY PARNABY/EPA)

Rami Gershon skal være på vei til Celtic fra belgiske Standard Liege. Det melder The Sun, som siterer israeleren på følgende: «Dersom jeg får et tilbud, så drar jeg».

Samme avis skriver at Jamie Murphy kan være på vei fra Motherwell til Sheffield United, som jakter opprykk til Championship.

Michael Owen (33) kan være på vei til spanske Espanyol, skriver Metro. Spissen har kun spilt en eneste kamp for Stoke etter at han ankom klubben i september.