Skuffet Henning Berg takket Blackburn-tilhengerne

– Jeg er selvfølgelig ekstremt skuffet over å ha blitt løst fra kontrakten bare 57 dager etter at jeg ble ansatt, innrømmer den sparkede Blackburn-manageren i pressemelding.

Henning Bergs comeback i Lancashire-klubben tok slutt torsdag morgen, etter bare ti kamper ved roret som manager. Senere torsdag sendte den tidligere Lyn- og Lillestrøm-treneren ut en pressemelding via det engelske ligasystemets trenerforening.

– Jeg er selvfølgelig ekstremt skuffet over å ha blitt løst fra kontrakten bare 57 dager etter at jeg ble ansatt, skrev Berg ifølge Lancashire Telegraph.

– Nå vil jeg bare gi ut en kort uttalelse der jeg vil takke Blackburn Rovers' fans for deres utrolige støtte i min tid som sjef. Jeg har alltid hatt et fantastisk forhold til dem, som går helt tilbake til dagene da jeg spilte selv. Vi har opplevd store ting sammen, fortsatte 43-åringen, som vant både den engelske eliteserien og ligacupen som Blackburn-spiller.

Berg tilføyde at det var en ære for ham å lede en klubb som har en så spesiell plass i hjertet hans, og ønsket Blackburn all mulig lykke og suksess i resten av sesongen og tiden videre.

– Jeg vil også takke spillerne og støtteapparatet for støtten og engasjementet de har vist i denne korte perioden. Det har gjort sitt beste, men dessverre har ikke resultatene i disse ti kampene tilsvart prestasjonene deres, skriver Berg. Han tror Blackburn har gode muligheter til å sikre en plass i omspillet om opprykk dersom klubben får inn de rette forsterkningene i januar. (©NTB) (©NTB)