Det er ventet fra liten til full storm på kysten av Møre og Romsdal, Trøndelag og opp til den sørlige delen av Helgeland torsdag.
Det er ventet fra liten til full storm på kysten av Møre og Romsdal, Trøndelag og opp til den sørlige delen av Helgeland torsdag.

Storm stanser ferjetrafikk på namdalskysten

Uværet på namdalskysten får konsekvenser for ferjetrafikken i regionen torsdag.

To avganger med hurtigbåten mellom Leka, Rørvik og Namsos er kansellert. Dette gjelder avgangene fra Rørvik klokka 7.45 og fra Namsos klokka 11.45, opplyser ferjeselskapet FosenNamsosSjø.

Ifølge NRK ble også første avgang mellom Borgan og Ramstadlandet kansellert på grunn av uværet.

Send oss dine værbilder: MMS: 02255, e-post til 02255@tv2.no

Meteorologisk institutt venter fra liten til full storm på kysten av Møre og Romsdal, Trøndelag og opp til den sørlige delen av Helgeland torsdag. I kombinasjon med snøbyger er det også ventet lokalt vanskelige kjøreforhold.

Lenger nord er det fare for moderat ising på fartøy i deler av Troms og Finnmark.

Natt til fredag kan det også bli mye vind, men fortsatt ikke mer enn man er vant til på Nordvestlandet og nordover langs kysten.

LES OGSÅ: Opp i full storm fra Trøndelagskysten til Salten

Noen vindkast kan riktignok komme opp i full storm, men været vil langt fra være i samme kategori som Dagmar, som rammet samme landsdel for ett år siden.

Det verste denne gangen vil bli at sikten kan bli dårlig, som følge av snøbyger, og fremkommeligheten kan bli vanskelig noen steder, sier meteorologikonsulent Frank Solem ved værtjenesten på Ørland hovedflystasjon til Adresseavisen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2