HJEMMEVIDEOER: Noen ganger oppstår det situasjoner der det ikke finnes noe mer riktig å gjøre enn å dra frem kameraet.
HJEMMEVIDEOER: Noen ganger oppstår det situasjoner der det ikke finnes noe mer riktig å gjøre enn å dra frem kameraet.

Dette lo vi mest av i 2012

En tysk isbader, en treåring innestengt i en bamsemaskin og tidenes beste frieri. Her er hjemmevideoene som ble allemannseie.

Noen ganger oppstår det situasjoner der det bare finnes en riktig ting å gjøre: Ta frem kamera!

Dagligdagse situasjoner kan bringe frem latteren for de heldige som er tilstede, men før du vet ordet av det er øyeblikket blitt allemannseie på YouTube.

Den tyske isbaderen som får smake is på rompa

Det var en iskald dag. Robert Caliendo og noen venner hadde samlet seg for å lage musikk. Så minnet Robert kompisen på at han hadde snakket om å ta et isbad.

– Han tok utfordringen og vrengte av seg klærne. Hva som skjer etter det ser du i videoen, sa opplasteren Roberto Caliendo til tv2.no.

Videoen med den tyske isbaderen er sett over 22 millioner ganger på YouTube Se selv, så skjønner du hvorfor alle vil se videosnutten.

671840


Se også: Syv millioner har sett Tor gå gjennom isen

Johnny møter verdens beste telefonselger

Telefonselgere kan være upopulære, men for Johnny Andersen fra Drag i Nordland ble møtet med Daniel fra Tele 2 noe han kan komme til å fortelle om resten av livet. Se hvordan telefonsamtalen utviklet seg her:


641734

Fikk du med deg at Obama vant valget?

Aviser og nyhetssendingene var fylt av valgstoff i tiden før det amerikanske valget, og for mange ble det i overkant mye. De sluttet å følge med og da TV 2s Simen Sund proklamerte at Obama hadde vunnet valget – en dag før det faktisk skjedde – latet de som om de allerede visste det. Se folk på gata bli tatt på fersken:


677005

Husker du disse TV 2-tabbene?

Tidenes beste frieri?

Noen gjør litt mer enn det lille ekstra for å få et «ja». Isaac Lamb fikk hjelp av over 60 familiemedlemmer og bekjente til å lage «verdens første live lip-dub frieri» for kjæresten Amy. Er dette tidenes frieri?


618921

William sitter fast i bamsemaskinen

– Jeg tok frem kameraet med en gang. Ingen ville jo tro meg hvis jeg ikke hadde dette på film, fortalte Glenn Larsen til tv2.no. For pappa Glenn var han ikke i tvil om hva han skulle gjøre da sønnen William (3) satte seg fast i bamsemaskinen: Filme.

642771